Πρώτη φορά σε χαλαρή σχέση
Καλημέρα παιδιά. Είμαι σε μία "σχέση" εδώ και 5 μήνες με μία κοπέλα που εξαρχής μου είπε ότι δεν μπορεί να δώσει πολλά πράγματα διότι είχε βγει από μία μακροχρόνια σχέση. Εγώ ήμουν τσιμπημένος μαζί της, οπότε είπα να μπω στην διαδικασία αυτή μήπως και με τον καιρό καταφέρω και την φέρω πιο κοντά μου. Μετά τους 3 μήνες όντως φάνηκε ότι ήρθαμε πιο κοντά, αρχίσαμε να κοιμόμαστε μαζί τα βράδια, την έφερνα στην παρέα μου και εκείνη στην δική της, ήταν πιο διαχυτική απέναντι μου και γενικά όλα έδειχναν ότι είχαμε ξεφύγει από το μόνο sex. Όλα αυτά μέχρι πριν από μια εβδομάδα όπου και είχαμε ένα ψιλοκαυγαδακι γιατί δεν είχα όρεξη να δω ταινία το βράδυ και ήθελα να πάμε μια βόλτα. Δεν επέμεινα φυσικά και είπα να δούμε την ταινία, παρόλα αυτά εκείνη στράβωσε και πάνω στην διαφωνία μας μου ειπε ότι δεν ξέρει αν γουστάρει πραγαμτικα και ότι μου έχει ξεκαθαρισει τα πραγματα απο την αρχη. Ειμαι μπερδεμενη και τετοια. Εγω νευριασα η αληθεια είναι γιατι νομιζα οτι κατι άλαξε ολο αυτο το διαστημα και της ειπα οτι αν δεν μου ξεκαθαρισει τα πραγματα να μην μου ξαναστειλει. Το ερωτημα ρε παιδια ειναι αξιζει να το παλεψω η ειναι χαμενη υποθεση? Αρχιζω και χανω την εμπιστοσυνη μου, νομιζω οτι παιζει...