Ειμαι εγκυος και θελω να χωρισω!!!!
Καλησπερα,ειμαι 32 ετων,εγκυος 3 μηνων και δεν την παλευω καθολου.Με τον 37 ετων μπαμπα του παιδιου(και τον λεω ετσι γιατι δεν ειμαστε παντρεμενοι)ειμαστε μαζι μονο 5 μηνες.Η εγκυμοσυνη λοιπον "ετυχε" δεν το ηθελατ,εγω τουλαχιστον.. Αυτους τους μηνες περνουσαμε πολυ καλα μαζι,οπως γινεται σε καθε αρχη της σχεσης φυσικα. Εκεινος στους δυο μηνες της σχεσης μου ειπε οτι μ'αγαπαει και οτι φανταζεται τη ζωη του μαζι μου.Εγω εκεινη τη στιγμη ενιωθα οτι πνιγομαι και του απαντησα οτι δεν νιωθω το ιδιο,οτι δεν μπορω να του πω οτι προλαβα να τον αγαπησω σε αυτο το διαστημα και οτι αυτο που ξερω ειναι οτι ειμαι καλα μαζι του.Δεν του αρεσε και πολυ η απαντηση,αλλα το δεχτηκε. Με λιγα λογια συνειδητοποιω οτι δεν τον ερωτευτηκα ποτε,απλα με βοηθησε να ξεπερασω μια παλια κατασταση 5 χρονων.
Και τωρα ειμαστε στη φαση που περιμενουμε μωρο,εκεινος χαρουμενος και αισιοδοξος οτι ολα θα φτιαξουν και εγω τελειως απογοητευμενη.Του δειχνω καθημερινα οτι δεν ειμαι και δεν περναω καλα. Νομιζω οτι θελω να χωρισω,αλλα μαλλον θα κανω υπομονη μεχρι νε γεννηθει το μωρο μου. Πηγα σε ψυχολογο και με συμβουλεψε να κανω την προσπαθεια να μεινουμε μαζι,να το εξαντλησω και αυτο,να δουμε αν κανουμε μαζι,αν μας βγαινει η συγκατοικηση και βλεπουμε μετα. Κατα τα αλλα δεν με βοηθησε σε τιποτα αλλο. Νιωθω οτι ειμαι σε μια κατασταση καταδικασμενη πριν ακομα ερθει στον κοσμο το μωρο μου.Δεν ειμαι χαρουμενη,δεν ευχαριστιεμαι την εγκυμοσυνη μου και δεν νομιζω να φτιαξει αργοτερα.