!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε έχει δεδομένη, σε θεωρεί "υπερβολικα καλη", θα είσαι πάντα θύμα στα μάτια του...δεν ξέρω τι να σου πω να κανεις αλλά ξέρω ότι δεν θα ευτυχησεις μαζί του...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
λες οτι ειναι ενας αλλος τωρα με το ατυχημα, αλλα κι οι περιγραφες σου πριν το ατυχημα, δεν δειχνουν και καμια ελκυστικη κατασταση...
απο πριν σε εβριζε και σου φεροταν ασχημα, κοψατε το σεξ στον 1.5 χρονο(!!!!!!!), δεν γουσταρεις και το περιβαλλον του, τι θελεις με αυτον τον ανθρωπο τελικα??
ουτε οικογενεια θ αλλαξει, ουτε χαρακτηρα.
επιπλεον, αν αποφασισες να κοψεις το σεξ στα 27, ειναι δικο σου προβλημα. εγω δεν καθομουν ουτε επι πληρωμη.
!!!!!
!!!!!!
ειναι πολυ γενικο αυτο που λες.
ποιες σχεσεις εχουν φιαξει?
σχεσεις οπου καποιος εβριζε την γυναικα του, δεν εχουν φιαξει...
οι χαρακτηρες δεν αλλαζουν. αυτος ετσι θα ειναι. το αν ξαναφιαξει το σεξ, δεν το ξεορυμε, αν θεωρεις οτι ειναι κατι παροδικο. αλλα ο ανθρωπος δεν αλλαζει.
Γιατι τοσες επισημοτητες απο τα 25 και στον 1 χρονο σχεσης?Αφηστε τη σχεση να κανει τον κυκλο της και αν αντεξει στο χρονο τοτε το επισημοποιειτε στους γονεις.
Παντως αν αυτος νομιζει οτι εδεσε το γαιδαρακο του ηδη ειναι κακο σημαδι.Δεν εχεις μελλον μαζι του,θα σε εχει σα δουλαρα και σιγουρακι.
Αυτά στην Αίγυπτο δε γίνονται! Γιατί δε παντρευτηκατε πρώτα και μετά να κάνετε όσο σεξ θέλετε;