Τι είναι αυτή η ζαλάδα πάλι;;
Στα ξαφνικά! Τάση λιποθυμίας, φούσκωμα στο στομάχι, δυσπεψία, μαυρίζουν όλα, τρέμουν χέρια, ιδρώνουν χέρια, πόνος πίσω στην πλάτη, δυσκαμψία αυχένα, θέλω να βάλω τις φωνές, να πάρω το 166 να δω ποιό νοσοκομείο εφημερεύει. Να παρατηρείς πότε σε πιάνει μου είπε η ψυχολόγος. Έχω μόλις λίγη ώρα που έχω φάει, έχω πιεί ένα συμπλήρωμα B12 και τραγανίζω μερικές ρόγες σταφύλι. Είμαι εκεί στον υπολογιστή και κάτι γράφω, χαλαρή, κάποιο τραγούδι. Κι αρχίζει... χωρίς λόγο... χωρίς αιτία. Ψάχνω να μπώ στο forum Να μιλήσω με κάποιον να με καθησυχάσει, οι κωδικοί δεν μπαίνουν, τους ξαναδίνω... 2, 3, 4, 5 φορές... τίποτα. Ψάχνω να βρώ το αρχείο που φυλάω τους κωδικούς. Είναι σωστοί όπως τους θυμάμαι... Τσεκάρω το capslock και το πληκτρολόγιο να είναι γυρισμένο στ' αγγλικά. Τους ξαναδίνω... προσωρινή ανακούφιση... γράφω μανιωδώς, τα δαχτυλα μου έχουν πάρει φωτιά... μου ξαναέρχεται... όχι στην ίδια ένταση αλλα μου ξαναέρχεται... γράφω... Τυπική κρίση πανικού;;; Ο καρδιολόγος μου είπε ότι είμαι εντάξει. Έχω βέβαια μια μικρή ανεπάρκεια στην μητροειδή βαλβίδα, το γνωστό φύσημα, αλλά αυτό το έχει πάρα πολύς κόσμος και δεν είναι τίποτα. Με στέλνει για τεστ κοπόσεως, το κάνω κάτι έκτακτες συστολές, όχι τίποτα παθολογικό, λίγη υπέρταση.... άγχος μου λέει. Έχω βάλει και κάποια παραπανίσια κιλά. Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο. Ερωτική απογοήτευση καραμπινάτη. Με καθησυχάζει.. Εγώ γιατί δεν τον πιστεύω;; Συνεχίζει ακόμα η αδιαθεσία σφίξιμο στο στήθος και στην πλάτη, κόμπος στο λαιμό, νομίζω ότι δεν μπορώ ν' αναπνεύσω... Γιατί εγώ πιστεύω ότι θα πεθάνω απο καρδιά;;