Μετανιωνω για τη σχολη που επελεξα
Γεια σε ολους!
Δεν ξερω αν εχετε μετανιωσει ποτε για πραγματα που εχετε κανει στο παρελθον ή για αποφασεις που πηρατε. Εγω παντως το νιωθω αυτο συναισθημα πολυ συχνα αυτον τον καιρο. Καταρχην επειδη ειμαι σε μια σχολη που παρολο που ηλπιζα οτι καποια στιγμη θα αρχισει να μου αρεσει, εξακολουθει να μου φαινεται μη ενδιαφερουσα και βαρετη. Ειμαι στο 3ο ετος οποτε η δυνατοτηα του 10 τοις εκατο χαθηκε. Ειχα σκεφτει παρα πολλες φορες να φυγω αλλα κολωνα γτ ειναι σχολη που θεωρειται οτι εχει περισσοτερη αποκατασταση απο αλλες κ πιο πολλα χρηματα ( που στην εποχη που ζουμε και ακουμε συνεχεια για ανεργια κ οικονομικα προβληματα ειναι 2 πολυ σημαντικα πραγματα) Εχω αρχισει να μετανιωνω ομως γιατι εδωσα περισσοτερη σημασια σε αυτα, παρα στο τι μ αρεσει πιο πολυ. Και τωρα καθε φορα που παω στη σχολη νιωθω να μαραζωνω. Καθε φορα το μονο που σκεφτομαι ειναι ποτε θα ρθει η ωρα να φυγω :/ Το μονο που με σωζει ειναι η καλη παρεα που εχω εκει..Αρχισα επισης να σκεφτομαι και να μετανιωνω και για το πιανο, με το οποιο ασχολιομουν 9 χρονια, εφαγα κουραση, αγχος και ψυχικη φθορα και τωρα δεν παιζω καθολου. Γιατι παντα το εβλεπα περισσοτερο σαν υποχρεωση, αλλα το συνεχιζα γτ με ειχαν επηρεασει πολυ οι δικοι μου. Οσο σκεφτομαι οτι χανω χρονο απο τη ζωη μου κανοντας πραγματα για τα οποια δεν εχω μερακι κ τα οποια εν τελει θα παρατησω, εκνευριζομαι πολυ. Και τωρα στη σχολη γυρισμο δεν εχει..Λογικα θα φυγουν αλλα 3 χρονια και μετα θα ασχοληθω με κατι αλλο ή μπορει να "παγιδευτω" σε αυτη τη δουλεια που δε θα με ευχαριστει μονο κ μονο επειδη θα επιβιωνω χαρη σ αυτην. :S Κχχχχ