Την βοηθεια σας (Επειγων)
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα την ΒΟΗΘΕΙΑ σας,εχω προβλημα με την κοπελα μου,ειμαστε 7 χρονια μαζι και την αγαπαω σαν τρελος,απο την πρωτη στιγμη που την ειδα.Πριν 3 μηνες τις ειπαν απο την δουλεια της οτι επρεπε να φυγει στο εξωτερικο για σεμιναρειο που θα διαρκουσε 3 μηνες,για καποιους λογους γυρησε στον 1 1/2 μηνα εντελος αλλαγμενη ψυχολογικα και χωρις να μπορω να την καταλαβω(καθολου).Η σχεση μας ολα αυτα τα χρονια ηταν παρα πολυ καλη,χωρις κανενα προβλημα,και λεγαμε οτι οταν γυρησει απ το εξωτερικο θα αραβωνιαζομασταν για να μεινουμε μαζι.Οταν γυρησε πριν εναν μηνα μου ειπε οτι θελει χρονο,οτι η σχεση μας την πνηγει,οτι δεν θελει οικογενεια και γενικα τιποτα απο αυτα που λεγαμε τοσα χρονια.Της εδωσα χρονο αλλα καποια στιγμη τα νευρα μου εσπασαν δεν μπορουσα πλεον να (χονεψω) οτι ο ανθρωπος που ζουσα τοσα χρονια μαζι του με πουλουσε τοσο φτηνα και εσκασα,της ειπα να χωρισουμε και εκοινη εβαλε τα κλαματα,δεν ηθελε με τιποτα να χωρισουμε.Για καποιο λογο γυναικολογικο πηγε στον γυναικολογο της και της εδωσε ορμονες και της ειπε οτι μαλλον εχει καταθλιψη.Απο την στιγμη που μου το ειπε αυτο προσπαθησα να την παρω με το καλο και να την βοηθησω.Δεν θελει να παει σε ψυχολογο ουτε μαζι μου ουτε μονη της......Πλεον δεν ξερω τι να κανω και θα ηθελα την βοηθεια σας.Καποια στιγμη μου ειπε οτι ηθελε να αυτοκτονησει!!! Θα ηθελα την βοηθεια σας,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΩ.