ζαναξ των 0,5 κ νταγκλες..
γεια σε ολους κ παλε!! γεια χαρα νταν που λενε...μολις πριν πηρα το ζαναξ μου κ βαραω νταγκλες..
ξπυνησα με νευρικοτητα κ ο γιατρος εχει πει για 10 μερες να παιρνω ζαναξ τωνν 0,5 για θεραπεια..πριν παμε σε πιθανο αντικταθλιπτικο..ολοι ξερετε οτι δεν μου δινει αντικαταθλιπτικο(ακομα...δε ν πιστευω οτι θα τη γλιτωσω)..
το χαναξ με βοηθησε στο να μην αποσυρθω..να βαφομαι να πλενομαι να ειμαι λειτουργικη...να κανω τις προβες μου, τις μουσικες μου , να καθαριζω το σπιτι μου κ γενικα να ερχομαι στη δουλεια μου..σε σημειο που οταν λεω οτι δεν ειμαι καλα μεσα μου κανεις δεν το βλεπει..(μου τη δινει αυτο)επειδη χαμογελαω κ κανω χιουμορ νομιζουν οτι ολα ειναι τελεια σε μενα.
ο εγκεφαλος μου εχει καει απο τις σκεψεις κ δνε νιωθω νορμαλ ουτε κανονικος ανθρωπος.
το θεμα μου ειναι οτι με το που παρω το ζαναξ...ξεκιναω να τρικλυζω..κλεινουν τα ματια μου κ πεφτω πανω σε γραφεια,ανθρωπους κλπ για κανα 2ωρο..μετα οκ..
η αληθεια ειναι οτι εγω παιρνω αγχολυτικα μονο σε φασεις στρες για κανα 1-2 μηνες κ προφανως δεν το εχω πολυσυνηθισει...δλδ μια φορα τον χρονο θα γινει αυτο..
με κανει κ νιωθω σαν πρεζακι στην ομονοια...δουλευω ομως κανονικα, αλλα νιωθω σαν να εχω ενα ματι ενα πραμα...ασταθεια, νυστα..πρεζα κανονικη..
νταγκλιτσες που σε κανουν να νιωθεις κοσμαρα..
κ σκεφτομαι...ως ποτε???ειναι νορμαλ το οτι με πιανει τοσο πολυ το ζαναξ?
αν δλδ εμενα μου διναν κατι βαρυτερο θα επεφτα για υπνο για παντα πιστευω...
ευτυχως μετα το 4ωρο - 5 ωρο φευγει αυτη η νταγκλα κ ειμαι κανονκα.
δεν ξερω ρε παιδια..αληθεια δεν ξερω..