Μήπως χρειάζομαι ψυχίατρ;
Καλησπέρα θα μπω κατευθείαν στο θέμα για να μην κουράζω. . είμαι 18 στα 19 ετών μερικές φορές με μια κάτι και χαμογελάω από μόνος μου είτε όταν είμαι στην δουλεια (βοηθος σερβιτόρου ) είτε όταν είμαι στον δρόμο. . αλλά μόνος μου πάντα.. δεν γελαω όμως και να ακούγεται απλώς χαμογελάω. Έχει διαφορά. .αυτό με βάζει σε πολλές σκέψεις. .. παραλληλα όταν συμβαίνει αυτο (θα ακουστεί περιεργα αλλά με βοήθαει ) σκέφτομαι κάτι κακό. .. η κάτι που δεν μου αρέσει την ζωή μου.. πχ ότι αύριο έχω να πάω για δουλειά. .η ότι δεν πέρασα σε καμία σχολή και τώρα ξανά δίνω. . Όσο και να φαίνεται περίεργο όταν χαμογελάω, σκέφτομαι επιτηδες κάτι τέτοιο για να σταματήσω. . Παραλληλα να προσθέσω κάτι ακόμα διαφορετικό το οποίο παλι μου φερνει πολύ άγχος.. ότι δενέχω φίλους και κυρίως κοπέλα. .κοπελα το ξέρω οτίμπορωνα βρω και ότι είναι λίγος νωρίς και τα σχετικά. . Έίχα αρκετές σχέσεις παλιότερα και ξέρω πάνω κάτω πως νιώθει ένας άνθρωπος. . έ το χρειάζομαι και εγώ αυτό. . Μα ούτε φιλους; τότε κανω εγώ ίσως κάποιο λάθος... συνομιλικους (έτσι μπορείς να του πεις σε αυτή η ηλικία πλέον η γνωστόυς ) έχω αρκετούς. . Το θέμα είναι πως εκεινοι δεν με θέλουν. . Δεν το λέει κανείς το έχω καταλάβει... είμαι όλη την ώρα πίσω από εναν υπολογιστή και παίζω παιχνίδια να ξεχαστω και δεν διαβάζω πάρα μόνο λίγο για ο φροντιστήριο....η όταν δουλεύω τότε και πάλι τις υπόλοιπες ώρες θα καώ πολύ αλλά με την δουλειά ξεφεύγω λίγο. . Να προσθεσω πώς δω αλλά 3 αδέρφια .. η μία 7 ο άλλος 20 και η άλλη 21... ακούω τις προτασεις σας......