Έγκυος - νιόπαντρη με διπολικό
Καλημέρα σας παραθέτω αυτό που μου συμβαίνει, καθώς ειμαι πραγματικά απελπισμένη. Είμαι 28 χρονών και έγκυος στον 7ο μήνα. Πριν περίπου ένα χρόνο ερωτεύτηκα και με ερωτεύτηκε ένας υπέροχος άνθρωπος γεμάτος ζωή. Από την πρώτη στιγμή μείναμε μαζί στο σπίτι του. Παρασύρθηκα σε κατι που τότε φάνταζε ονειρεμένο. Έμεινα πολυ γρήγορα έγκυος και τον Αύγουστο παντρευτήκαμε. Μέχρι και το γαμο είχαν συμβεί καποια περιστατικά στα οποία ξαφνικά με έδιωχνε θύμωνε , πίστευε ότι τον απατώ , ρωτούσε αν το παιδί ειναι δικό του. Εγώ πίστευα ότι όλο αυτό με προσβάλει, αρχικά με αποδείξεις του εξηγούσα ότι δεν ισχύουν αυτά και μετά απο ένα σημείο ακολουθούσαν δικές μου εκρήξεις θυμού. Συνήθως τον έβριζα και κάποιες φορές σε επιθέσεις του ότι είμαι ψεύτρα και το παιδί ειναι άλλου τον χαστούκιζα ή έσπαγα κατι κλαίγοντας. Μέχρι καη την προηγούμενη του γάμου μας έγινε κατι παρόμοιο. Πλέον ειμαι στον 7ο μήνα Μενουμε χωρια διότι έχουν έρθει οι δικοί του από το χωριό στο σπίτι που μέναμε. Δεν μιλώ μαζί τους πια ή μάλλον δεν μου μιλάνε γιατι θεωρούν ότι τον κατέστρεψα Επειδή τον σφαλιαρηςα. Τον συμβουλεύουν να με αφήσει. Ο ίδιος μια βδομάδα μου λέει να γυρίσω και μια βδομάδα χωρίς λόγο μου ζητάει να φύγω γιατι τον κατέστρεψα. Μάλιστα καταλαβαίνω ότι ειναι εκφράσεις αλλων. Το θέμα μου δεν είναι οι άλλοι. Το θέμα μου ειναι ο ίδιος. Πλέον ειμαι σίγουρη ότι ειναι διπολικος οι δικοί του γνωρίζουν και επειδή ζουν σε κλειστή κοινωνία το μεταφράζουν ότι ειναι άντρας και τον ισοπέδωσα. Τον αγαπώ ειναι ένας υπέροχος άνθρωπος όταν ειναι σε ηρεμία. Τι κάνω; περιμένω το παιδί του κατι το οποίο δεν δείχνει να ενδιαφέρει ούτε αυτόν ούτε την οικογένεια του. Με έδιωξαν απο το σπίτι βρήκα μια γκαρσονιέρα για να γεννηθεί το παιδί να μένουμε εκεί. Μιλώ με ψυχολόγο ή οποία μου προτείνε το forum σας. Και σε όλο αυτό θεωρούν ότι φταίω Εγω.και ότι είχα τους σκοπούς μου από την αρχή. Τελευταία είχαμε και επεισόδια ότι πίστευε ότι κατι έκρυψα στην ντουλάπα του ή πήρα - δεν διευκρίνιζε για να φωνάξω την αστυνομία και να τον κατηγορήσω- όποτε έγκυο όλη νύχτα με έψαχνε. Μπορώ να τον βοηθήσω και να σώσω τον γαμο μου; ή τα παρατάω και βγαίνει διαζύγιο όσο ειναι νωρίς; τον αγαπάω και δεν θέλω να τον αφήσω ετσι.