ΓΑΔ (ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΓΧΩΔΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ) και BESPAR
καλημερα σας..μετα απο 1 μηνα χρησης ζαναξ, κανα δυο χαπια την μερα των 0.5 μου εγραψε τελικα bespar σαν θεραπεια με σταδιακη διακοπη του ζαναξ για να μην κανω εξαρτηση απο τις βενζοδιαζεπινες..
αργο φαρμακο το bespar απ οτι ξερω κ θελει χρονο...κ θα παιρνω 3 χαπακια την ημερα..
εχει κανει ποτε καποιος θεραπεια με bespar?παλαιοτερα μικρη το ειχα ξαναπαρει αλλα δεν θυμαμαι τιποτα..
σημερα το ξεκινησα...εννοειται πως δεν καταλαβα κ τιποτα με το πρωτο χαπι..μιας κ δεν ειναι αμεσο.
θελω να νιωσω το κεφαλι μου ηρεμο επιτελους..κ δεν μπορω...δεν αντεχω αλλο...θα σπασω καποια στιγμη πολυ.
τον ρωτησα γαιτι δεν μου δινει αντικαταθλιπτικο..κ μου ειπε οτι επειδη δεν εχω καταθλιπτικα στοιχεια αλλα εχω κανει εντονη ΓΑΔ..προτιμα να δωσει κατι μονο γι αυτο..+ οτι το φυλαει σαν τελευταιο του χαρτι..
ο ψυχιατρος μου ειναι πρωτα φιλος μου..κ μετα γιατρος μου.
εχω καπως απογοητευθει..καπως φοβαμαι, τι θα γινει?κ ποτε θα ξανανιωσω οπως πριν?..ηρεμη ισορροπημενη κλπ..κατι που μονο με αντικαταθλιπτικο το εχω νιωσει..
παλαιοτερα επαιρνα ladose..βεβαια με τιναξε στην αρχη του, αλλα μετα απο 40 μερες ενιωθα παλι ανθρωπος.
τελικα εχω ελπιδα???με το bespar??