Βασικα δεν ξερω αν ανοιγω αυτο το θεμα στο σωστο μερος και αν ταιριαζει με την ιδεολογια του site...Αν δεν ταιριαζει παρακαλω πειτε το μου και administrator μπορεις να το κλεισεις το τοπικ!!Απλα ισως και να γελασουμε λιγακι,το εχουμε αναγκη!!!
question:ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΗΛΗΘΙΑ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ??Η ΑΚΟΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΙΣΩΣ...ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ(απευθυνομαι και σε αγορακια κ σε κοριτσακια)ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ??
Εμενα με ειχαν ρωτησει καποια στιγμη πως μου φαινεται η εξης ατακα:εισαι μουρλια εισαι τρελα εισαι γλυκια σαν καραμελα(απο 28 χρονω μαντραχαλο) και η απαντηση μου ηταν πως δεν εχω ακουσει πιο γελοια ατακα...νομιζω πως τον πληγωσα....
Η το κορυφαιο,μοιαζεισ με την monica belluci,το τι γελιο εριξα εκεινη την μερα δεν λεγεται απλα ειχε το καλο,με παρομοιασε με μια θεα,δεν το πιστευε φυσικα απλα το ειπε για να το πει...
Αλλα λετε να εχει δικιο????χα χα χα
βεβαια δεν με συγκινουν αλλα αντιθετα με απωθουν τα σχολια τυπου τι μ...εισαι εσυ κτλ,φρασεις που περιεχουν αισχρολογα γενικα...
Θα μου αρεσε κατι εξυπνο(νομιζω πως λειτουργω κατα 85% με το μυαλο) το οποιο δεν εχω ζησει ακομα..
Αν θυμηθω θα πω και αλλα,εως τοτε θα ηθελα να ακουσω απο εσας...