Πιθανος έρπης γεννητικων οργάνων
Καλησπερα, γραφω εδω γιατι δεν ξερω με ποιον να το συζητησω το προβλημα που αντιμετωπιζω. Η κοπελα μου αρχισε προσφατα να ποναει στα γεννητικα της οργανα και εν τελει πηγε σε γυναικολογο να δει τι ειναι. Ουτε λιγο ουτε πολυ ο γιατρος της ειπε οτι ισως να εχει και ερπη γιατι τα σημαδια κατι τετοιο δειχνουν, βεβαια τα ιδια σημαδια οπως ειπε ισως ειναι και απο καποια απλη μολυνση ή μυκητιαση. Εκανε καποιες εξετασεις και περιμενουμε τα αποτελεσματα. Το θεμα ειναι οτι μεχρι τοτε εγω δε μπορω να ηρεμησω. Πως ειναι δυνατον να εχει ερπη (και πολυ πιθανον να εχω κ εγω τωρα) οταν κ οι δυο ειχαμε απειροελαχιστες σεξουαλικες επαφες στο παρελθον και ολες με προφυλαξη?? Μου φαινεται αδιανοητο να κολλησαμε ο ενας τον αλλο καπως... Δε ξερω τι να πω! Εχω στεναχωρηθει απιστευτα,δεν εχω ορεξη για τιποτα γιατι σκεφτομαι οτι αν οντως το εχουμε αυριο μεθαυριο που θα παμε να κανουμε κατι με αλλο συντροφο και θα πρεπει να του το πουμε εκεινος θα σηκωθει και θα φυγει. Την αγαπαω και πρωτα εκεινη σκεφτομαι κ για εκεινη στεναχωριεμαι, σκεφτομαι ολη την ωρα τι μπορω να κανω σε περιπτωση που οντως εχει ερπη για να την κανω να νιωσει καλυτερα. Εχω πελαγωσει πραγματικα και φοβαμαι την αντιδραση μου αν οι εξετασεις δεν ειναι οι επιθυμητες... Εγω που μπορω να κανω εξετασεις? Αθηνα μενω...σε οποιοδηποτε μικροβιολογικο εργαστηριο μπορω απο μονος μου ή να παω σε γιατρο? γιατι ξερω πως ειναι πιο περιπλοκες απο τις απλες αιματολογικες και με μεγαλο κοστος.