υπαρχει εμπιστοσυνη μετα απο απιστια?
με το αγορι μου ειμαστε μαζι περιπου εναμισι χρονο...περα απο ενα διαστημα 2 μηνων που ειχαμε χωρισει...ηταν ο πιο σωστος ανθρωπος που ειχα γνωρισει....ηταν παντα εδω για μενα με φροντιζε με αγαπουσε και μου εκανε ολα τα χατηρια...του ειχα τυφλη εμπιστοσυνη οτι δεν θα εκανε τιποτα που θα με πληγωνε....ομως πριν λιγες μερες βρηκα μηνυματα με μια αλλη στο φεισμπουκ του ελεγε να βρεθουν και αυτος της ειπε πως δεν μπορουσε γιατι ειχε μιτινγκ στην δουλεια ως αργα (θα κοιμομασταν μαζι εκεινη την μερα) πιο πανω στην συνομιλια της ελεγε οτι θελει να την δει να βγουν να πανε για καφε μωρο μου κλπ κλπ.....μου ειπε πως αυτα ηταν οταν ειχαμε χωρισει που μιλαγε με μια αλλη κοπελα απλα αυτη του ξαναστειλεγια να βγουν παρ ολο που της ειχε πει οτι τα ειχαμε ξαναβρει ηταν λαθος που της απαντησε οτι εχει μιτινγκ αλλα ολα τα υπολοιπα που διαβασα ανηκαν στο παρελθον...η αληθεια ειναι πως οταν τα διαβαζα τα μηνυματα δεν κοιταξα τις ημερομηνιες...αλλα οταν του ζητησα να μου δειξει οτι οντως ηταν παλια αυτος αρνιοταν κατηγορηματικα...προτιμουσ� � να χωρισουμε παρα να μου δειξει...επισης στην συζητηση με τν κοπελα ειχε κανει σιγαση ειδοποιησεων....
τα βρηκαμε αλλα εγω δεν του εχω καμια εμπιστοσυνη..μπορει να μου λεει οτι ειναι σπιτι η οτι κοιμαται και να μην τον πιστευω...ηταν ο τελευταιος ανθρωπος που περιμενα οτι θα το εκανε αυτο μιας και οπως λεει δεν κερατωνει ποτε γιατι τ εχει παθει και ξερει πως ειναι...η εμπιστοσυνη ειναι το πιο σημαντικο σε μια σχεση?μπορεις να συνεχισεις μια σχεση οταν εχει κλονιστει η εμπιστοσυνη?θα εχει διαρκεια?η μετα απο λιγο καιρο θα χαλασει?εγω προσωπικα δεν το αντεχω ολο σκεφτομαι οτι λεει ψεματα...