ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ? ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΝΙΩΘΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ?
Εχω ξαναγραψει γ αυτο το θεμα αλλα επειδη διαρκως εξελισσεται, εχω φτασει στο σημειο οπου εχω σκαλωσει. Ειμαι κοπελα και εχω σχεση εδω και τρια χρονια με μια υπεροχη κοπελα, η οποια ηταν πρωτα κολλητη μου και μετα φιλη μου. Ειμαστε παρα πολυ δεμενες, κανουμε τα παντα μαζι και γενικως σα ζευγαρι εχουμε πολλη επικοινωνια, χημεια και αγαπιομαστε πολυ. Το θεμα ειναι το εξης και θα ηθελα πραγματικα να μου πει καποιος αντικειμενικος τριτος τι θα εκανε στη θεση μου γιατι και γω κ κεινη εχουμε ερθει σε αδιεξοδο και τσακωνομαστε συχνα πλεον. Εχουμε μια κοινη παρεα αρκετων ατομων. Μεσα σ αυτη την παρεα υπαρχει μια κοπελα, με την οποια εγω και η φιλη μου ημασταν πιο κοντα παλιοτερα δηλαδη βγαιναμε και ξεχωριστα απο την υπολοιπη παρεα οι τρεις μας και γενικως περνουσαμε πολυ καλα. Οταν αυτη εμαθε για τη σχεση μας αρχισε να απομακρυνεται, για λογους ζηλιας και 'πενθους' οπως το χαρακτηρισε. Εμεις ημασταν ιδιες απεναντι της και ισα ισα προσπαθουσαμε να τη φερουμε παλι κοντα μας. Εγω απο παλιοτερα ηδη ειχα υποψιαστει εντονα οτι η κοπελα αυτη γουσταρει τη φιλη μου καθως εβλεπα αρκετα δειγματα, αγγιγματα και κυριως βλεμματα. Δε μπορω να το εξηγησω αλλα και πριν αποκτησω ερωτικο ενδιαφερον για τη φιλη μου, το ενιωθα οτι υπηρχε και μαλιστα της εχει πει κ καποια πραγματα που δειχνουν ερωτικη ελξη. Η φιλη μου τη βλεπει εντελως φιλικα απο την αλλη και ενω γουσταρε πολυ την παρεα της, οπως μου λεει δεν εχει δεθει συναισθηματικα με κεινη. Εν πασει περιπτωσει, εγω απο περυσι αρχισα να ζηλευω σ εντονο βαθμο το γεγονος ακομη και οτι μιλανε αυτες οι δυο στην κοινη παρεα- η ιδεα οτι γουσταρει τη φιλη μου δε μπορει να μου ξεκολλησει απο το μυαλο- και ενω παλιοτερα ηθελα να κανουμε παρεα με αυτη την κοπελα, πλεον νιωθω πολυ μακρια της λογω της υποψιας μου και δε θελω επαφη ιδιαιτερη. Εκεινη απο την αλλη μας προσεγγιζει και μεσα στην παρεα την κοινη αλλα και σε μηνυματα να ξαναβγουμε οι τρεις μας. Της το ξεκοψαμε με ωραιο τροπο σιγα σιγα. Το θεμα ειναι οτι η κοπελα αυτη πλεον δε μου μιλαει στην παρεα/ μου μιλαει πολυ ψυχρα, ενω στη φιλη μου μιλαει κανονικα και με θερμη/οικειοτητα και την πειραζει, ακριβως δηλαδη οπως παλια. Εγω της δειχνω παγωμαρα απο μεριας μου κ δειχνει κ κεινη προς τα μενα. Εμενα ομως με ενοχλει απιστευτα που μιλαει στη φιλη μου, γιατι ζηλευω παρα πολυ που η φιλη μου της δινει σημασια και της μιλαει κανονικα ενω ξερει οτι με πειραζει πολυ γιατι παντα φοβαμαι μηπως στο τελος τη θελησει κ η φιλη μου και νιωθω απειλη εκεινη την ωρα. Η φιλη μου μου εχει εξηγησει πως δε μπορει να την κοψει, δε μπορει να μην της μιλαει κανονικα μεσα στην κοινη παρεα γιατι θα φανει αγενης και γενικα εχει ακριβως την ιδια σταση απεναντι σε κεινη οπως παλιοτερα, αλλα εχιε κοψει καποια αγγιγματα πειραγματα που κανανε παλιοτερα οι δυο τους, δηλαδη τη σωματικη επαφη. Εγω ομως ενω ξερω οτι δε μπορω να απαιτησω απο τη φιλη μου να μη μιλαει σε ατομο της παρεας ή να την ξεκοψει, νιωθω ασχημα και απαισια. Δε θελω να εχω αυτη την υποψια, εχουμε τσακωθει απειρες φορες και πολυ ασχημα για το τι πρεπει να κανει η φιλη μου απεναντι της γ να μη νιωθω ζηλια αλλα στο μονο που καταληξαμε ειναι στη λυση που θελει εκεινη, δλδ να της μιλαει κανονικα οπως μιλαει σε ολες που ειναι κ πολυ λογικο, γιατι ειναι δικο της θεμα τι θα κανει με τις φιλες της και πώς θα τους μιλαει. Εγω απο την αλλη εχω μεινει ο μαλακας να καθομαι να βλεπω την αλλη να κολλαει στη φιλη μου καθε φορα (οχι προκλητικα πλεον, οπως παλιοτερα), σε μενα να μη μιλαει και γω απλως να χαλιεμαι και να γυριζω σπιτι με χαλια διαθεση. Θελω να το δω καπως αλλιως, να μη νιωθω απειλη αλλα εχω σκαλωσει! Τι πιστευετε? Εχω παει σε ψυχολογο αλλα ακρη δε βρηκα!