Παιδιά δεν ξέρω τι έπαθα άλλα χάζεψα. Όλα αυτά που πέρασα με χαζέψανε και πλέον έχω καταστραφεί και δεν μπορώ να κάνω τίποτα
Printable View
Παιδιά δεν ξέρω τι έπαθα άλλα χάζεψα. Όλα αυτά που πέρασα με χαζέψανε και πλέον έχω καταστραφεί και δεν μπορώ να κάνω τίποτα
ψαξου αν μπορεις να διεκδικησεις καποια συνταξη, τοτε.
Τί έγινε βρε δελφίνι και το λες αυτό; Δεν θα πας Αγγλία τελικά;
Τι Αγγλία να παω χαζός άνθρωπος. Είμαι για το τρελοκομείο. Βρε παιδιά ή χαζό γεννήθηκα ή χάζεψα στην πορεία.
Στην Αγγλία υπάρχουνε καλύτερες απολαβές για τους χαζούς και τους βοηθάνε.
Επίσης έκλεψα και τον γκόμενο της φίλης μου και αισθάνομαι άσχημα πώς το έκανα εγώ αυτό. Χαζός άνθρωπος με τόσα βάσανα και να φορτωθώ και το φορτίο αυτό ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου δεν είναι πολύ άδικο ???? Είμαι πολύ άτυχη που βγήκα χαζή.
Ναι, είναι άδικο! Αλλά αυτό να το πεις στον εσυτό σου που συνέχεια σε σαμποτάρει.
Κανείς δεν το θυμάται πια, εκτός από εσένα. Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;
Δεν είσαι καθόλου χαζή, απλά έχεις "κολλήσει" συναισθηματικά σ αυτή την φάση, στο παρελθόν, αλλά εδώ πρέπει να επικρατήσει η λογική και όχι το συναίσθημα.
Τί θα γίνει με την Αγγλία, θα πας;
Οι γονείς μου λένε να μην πάω γιατί δεν είμαι καλά και δεν θα τα βγάλω πέρα.
εγω σ λεω να πας οπωσδηποτε....τοσα χρονια αδρανειας γι αυτο δεν δουλευει το μυαλο σ καλα....αμα στρωθεις και ζεις μονη σου θα δεις που θα αλλαξει και το μυαλο σ και θα λειτουργει καλα...
οι γονεις σ στο λενε για να μην σ χασουν και κανουν λαθος γτ εκει ειναι το μελλον σ δελφινι...
θα ξαναρχισεις την ζωη σ απο την αρχη..
Ναι αλλά παιδιά δεν έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου καθόλου αν αποτύχω θα πάθω κακομπλόκο και θα πέσω σε χειρότερη κατάθλιψη εδώ σε καμιά δουλειά δεν τα κατάφερα.
ρε δελφινι αμα προσπαθησεις δεν θα αποτυχεις...
καποια στιγμη πρεπει να παρεις την ζωη σ στα χερια...
η ευκαιρια ειναι τωρα....η τωρα η ποτε...
διαλαξε........
θα πας εκει θα βρεις δουλεια,θα πας και κανα γυμναστηριο,θα γνωρισεις και κανα αγγλο η κανα ομογενη και θα κανεις την ζωη σ
Δεν με αφήνουνε οι γονείς μου.
Δελφινι, εσυ πως νιωθεις? εχεις ξεκαθαρισει μεσα σου τι πραγματικα θελεις να κανεις??