Quote:
Originally posted by keep_walking
Χμ εγω ημουν σε σχολειο που ολοι περναν πανω απο τη βαση...βεβαια το επιπεδο των μαθητων στο συγκεκριμενο σχολειο ηταν ιδιαιτερα ασχημο και για να μη πολυλογουμε κανονικα επρεπε να μεινουν ολοι...αλλα δεν βαζαν οι καθηγητες κατω απο τη βαση.Αλλα δεν μπορουσες να κανεις και αλλιως...το επιπεδο πολυ φτωχο και τα παιδια ειχαν πολλα προβληματα.Ουτε καν ενδιαφεροντουσαν οι γονεις για το τι θα κανουν στο σχολειο.
Τωρα δεν ξερω τι γινεται στα γυμνασια...υποχρεωτικη εκπαιδευση δεν ειναι?Δηλαδη συνηθιζουν να βαζουν κατω απο τη βαση στα γυμνασια?
Δεν ξερω...παντως εγω θα επραττα οπως μου λεει η συνειδηση μου θα του εβαζα ισως λιγο πιο κατω απο τη βαση ισως 9 το λιγοτερο 8 ωστε να του δωσω την ευκαιρια να το ανεβασει αργοτερα.Αλλα μπορει να λεω και μπαρουφες δεν ξερω την φιλοσοφια των γυμνασιων.
Σιγουρα παντως δεν θα αφηνα να επηρεασει την κριση μου η μανα ειτε θετικα ειτε αρνητικα.
Τωρα βεβαια κανεις και μαθηματικα χμμμμμμμ ειναι ιδιορυθμο μαθημα και το ξερεις...ξερω παιδια που τελειωσαν το λυκειο και δεν ξερουν να λυνουν πρωτοβαθμια αλλα κουτσα στραβα τα βολευαν...ειναι η φυση του μαθηματος τετοια....που χρηζει επιεικιας.
Αν δεν τα παρεις απο την αρχη μαζευεται βουνο και λες...ναι να προσπαθησει να καλυψει το παιδι τα κενα του...αλλα μιλαμε για παιδι και οχι για συνειδητοποιημενο ενηλικα.
Το παιδί είναι Α γυμνασίου . Και το πρόβλημα δεν είναι τα κενά !!