Καλημερα...
Δεν ξερω τι εχω...δεν ξερω αν εχω κατάθλιψη, αν ειμαι τρελη, αν ειμαι λογική αν ειμαι ευαίσθητη ή άτυχη...
Αυτο που ξερω ειναι ο,τι νιωθω και αυτο θα γραψω. Ειμαι 28 ετών ανεργη εδω και πολλα χρονια με κάποιους μηνες εργασιας.
Ειμαι φοιτήτρια στα χαρτιά αλλα δεν εχω πατήσει ποτε στις δυο διαφορετικές σχολές που εχω περασει μέσω πανελληνιων. Παντα ηθελα κάτι αλλο αλλά ποτε δεν εκανα ουσιαστική προσπαθεια για να το κατακτήσω. Αποτυχημένες "σχεσεις" εδω και μια δεκαετία.
Ζω με τους γονεις μου απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου. Η σχεση των γονιών μου ποτε δεν ηταν σχεση αγαπης, σεβασμού. τσακωμοί, φασαρίες, λογια, πολλές φορές και χειροδικίες. Και ολα αυτα τις περισσότερες φορές μπροστα στα ματια μου.
η μητέρα μου ειναι θησαυρός, ο πατέρας μου οξύθυμος, περίεργος και νευρικός. Την αγαπη του ποτε δεν την έδειξε. Εχει ενα στομα χειρότερο απο βόθρο. Καποτε τον αγαπούσα πολυ...σημερα αισθανομαι κενό. Τρελη με ανεβάζει, κωλοπαιδο και αποτυχημένη με κατεβάζει. Φταίω εγω ομως...εγω αισθανομαι άχρηστη διότι ειμαι 28 κ με συντηρούν. Ίσως εχει δικαιο...δεν ξερω.
Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω...εχω φοβίες, εχω χαμηλή αυτοεκτίμηση, σκεψεις άσχημες, εμμονές...
Κανένας ψυχολόγος δεν μου ειπε οτι εχω κατάθλιψη...ωστόσο εγω αυτο αισθανομαι.
Η μερα μου περνάει βαρετα...θελω να βραδιάσει για να κοιμηθω και να ξημερώσει και φαύλος κυκλος.
Σκέφτηκα να παω σε νεο ψυχολόγο. Κατι πρεπει να κανω...αυτο που με σκοτώνει πιο πολυ ειναι τα ματια αυτής της μάνας που με κοιτούν γεμάτα θλίψη. Στεναχωριέται για μενα πολυ. Ειμαι ενα ρακος...φοβαμαι οτι δε θα τα καταφέρω.