εχω πολλα στο κεφαλι μου που με ενοχλουν.γιατι ειμαι 30 ετων και δεν μπορω να βρω εργασια..δεν μπορω να δουλεψω οπουδηποτε γιατι εχω θεμα με την μεση μου...αποφευγω δουλειες που ειναι μακρυα γιατι καποτε δουλευα μακρυα κ με τις συγκοινωνιες που εχουμε εδω που μενω ενω εφευγα κ πιο νωρις παντα κατεληγα να περνω ταξι κ να χαλαω λεφτα.Μετεπειτα εχω θεμα με τα χρηματα ,ενω δεν εχω χρεη απλα δεν θελω να χαλαω αρκετα χρηματα κ στο τελος να θελω να παω καπου κ ν μην εχω λεφτα η να μην μπορω να αγορασω τα καλλυντικα μου..θα μου πειτε δεν ειναι σοβαρα προβληματα αυτα ..αλλα με καποιον τροπο επηρεαζομαι...στελνω βιογραφικα κ οταν με περνουν τηλεφωνο αλλες φορες απανταω κ αλλες οχι σκεπτομενη οτι μπορει να ειναι καποια εργασια χωρις μισθο που μ τυχαινε παλια η να παω κ τελικα να μν με διαλεξουν .Και αμα καταληγω να παω σε συνεντευξη αν δεν μου κανει η θεση δεν απανταω καν στα τηλεφωνηματα να τους πω πως δεν θα συνεργαστω μαζι τους...πχ μου τυχε μια εργασια που δεν θα μπορουσα να αναλαβω λογω μεσης και λογω οτι θα επρεπε να σχολαω αργα κ να περνω αναγκαστικα ταξι,αν κ μ παν οι δικοι μ για τν πρωτο μηνα θα με βοηθησουν στο θεμα χρηματων για τ κοστος των ταξι..εγω δειλιασα κ απλα οταν μ καλεσαν δεν απαντησα καν..και ειμαι ηδη 2 χρονια ανεργη...φιλες δεν εχω ..ειχα μια κολλητη που καποιοσ/α με συκοφαντησε κ απο τοτε δεν μιλαμε...εχω γνωρισει ατομα που κοιτανε μονο την παρτυ τους κ ενω ειμαι παντα προθυμη να βοηθαω κ να σεβομαι τις επιλογες τους εκεινη να μην με βοηθουν κ να μην σεβονται τις δικες μ επιλογες..για παραδειγμα ηξερα μια κοπελα π εμενε σε αποσταση κ επρεπε για να παμε για καφε να παρω 2 συγκοινωνιες κ 2 να ερθω ,συνολο 4 συγκ κ εκεινη ειχε μεταφορικο μεσο κ δεν ερχοταν προς τα μενα .Της εκανα τ παραπονο μ κ το μονο π μ απαντησε ηταν να μην ερχομουν αμα δεν ηθελα.οπως καταλαβαινετε ολα αυτα με εχουν ριξει ψυχολογικα ..με κανουν να εχω υπερφαγια ειδικα σε γλυκα να εχω φτασει στα 80 κιλα..να ντρεπομαι να κυκλοφορησω γτ δεν αισθανομαι ανετα...να εχω αρκετα νευρα