Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ
Είμαστε μαζί 2 χρόνια και από τη πρώτη στιγμή ήταν απόλυτα ξεκάθαρος πως η φαντασίωση του είναι να έχει σεξουαλική σχέση με δύο γυναίκες ταυτόχρονα οι οποίες να παίζουν και μεταξύ τους. Εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση ίσα ίσα που με εξιτάρει πολύ η ιδέα και ήδη το δοκιμάσαμε μια φορά με πληρωμή και ήταν τέλεια!!! Το θέμα ξεκινάει όταν εκείνος θεωρεί πως θα είμαστε πολύ πιο ασφαλείς από θέμα υγείας με μια σταθερή σχέση με τρίτο άτομο και συμφωνώ σ' αυτό αλλά σε όσες γνωστές μας το έχουμε προτείνει η απάντηση τελικά ήταν αρνητική. Σκέφτηκε λοιπόν να δημιουργήσει εκείνος σχέση με κάποια και να κάνω εγώ το τρίτο άτομο... (έτσι θα ξέρει εκείνη) αυτό λοιπόν με έχει στενοχωρήσει πολύ... πρώτον για τη κοροϊδία προς τη κοπέλα και δεύτερο, όσο ήταν όλα ξεκάθαρα ήταν ερεθιστικό, το να κάνουμε όλο αυτό το μπλέξιμο σταματάει να είναι και μάλλον τεράστια ψυχολογική ταλαιπωρία για μένα το βλέπω... Το να δημιουργήσει σχέση εννοείται πως θα είναι με τα όλα της! Εκείνος το αποδίδει ότι ζηλεύω -ενώ γενικά δεν είναι του χαρακτήρα μου- και ότι είμαι παράλογη αφού εγώ θα ξέρω ότι είναι κάτι που το σχεδιάσαμε και δε θα ισχύει στη πραγματικότητα....... χμ κοντεύω να τρελαθώ.... τον θέλω, τον αγαπάω, ταιριάζουμε σχεδόν σε όλα αλλά αυτή η διαφωνία μας έχει φέρει μεγάλη ρήξη στη σχέση μας.....