σχεση -ζευγαρι- χημεια -συναισθηματα
εχω ανακαλυψει απ τις σχεσεις μου, πως πολλες κοπελες εχουν μια επιπλεον αναγκη να εισπρατουν χαλαροτητα , καθολου πιεση, και φυσικα οσο περισσοτερη χαρα μεσα απο μια σχεση.
Δεν το θεωρω παραξενο και κακό.
Πιστευω όμως ,πως περα απ το αρχικο διαστημα που και οι 2 ειναι σε μια κατασταση ενθουσιασμου , μια σοβαρη σχεση (μιλαω περαν της ουσιας του τι ειναι σοβαροτητα και το χρονικο διαστημα (δηλ μιλαμε να εχει περασει κανας χρονος ,2 η σχεση)
ενα ζευγαρι ( και διευκρινιζω παλι για ηλικιες και των 2 ανω των 30-32),
με τις δουλειες και οσα κανουμε και αγωνιζομαστε σημαινει πολλα ομορφα πραγματα αλλα και αλληλοστηριξη, επιτευξη καποιοων κοινων στοχων, λογικα τη δημιουργια οικογενειας (που επισης δεν ειναι κατι ευκολο),
οπότε ενω πιστευω οτι σαν ανδρας η ωριμοτητα και η αποτελεσματικοτητα στη καθημερινη ζωη ενος ανδρα θα επρεπε να επιβραβευετε ιδαιτερως ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ , ενας τετοιος μπορει να χαρακτηριστει αγχωδης , και συγχρόνως να επιβραβευεται ενας χαλαρος που ειναι μονιμα χαμογελαστος , που κατα την ταπεινη μου γνωμη...ΠΟΤΕ δεν ηταν το χαμογελο σε ενα ανδρα ζητουμενο σαν ανδρικο χαρακτηριστικο για να μην πω το αντιθετο...