ψαχνω να βρω κατι σε ειδικευμενο ψυχοθεραπευτη.η αληθεια ειναι οτι προσωπικα εκοψα τα χαπια κ ειμαι τα ιδια επαιρνα ladose δεν με επιανε .γτ οι σκεψεις ειναι στο μυαλο μου.και αυτο δν αλλαει με κανενα φαρμακο.
ψαχνω να βρω κατι σε ειδικευμενο ψυχοθεραπευτη.η αληθεια ειναι οτι προσωπικα εκοψα τα χαπια κ ειμαι τα ιδια επαιρνα ladose δεν με επιανε .γτ οι σκεψεις ειναι στο μυαλο μου.και αυτο δν αλλαει με κανενα φαρμακο.
Μην εισαι βεβαιη οτι τα φαρμακα δεν θα βοηθησουν .........και οι ψυχιατροι πιανουν μεγαλη γκαμα διαταραχων διαθεσης ....
Θα πάθεις πλάκα μόλις φτάσεις στο σημείο να αναγνωρίσεις ότι τα προκαλείς εσύ (δηλαδή το μυαλό σου, αν και δεν ταυτίζονται αυτά τα δύο) για λόγους που ούτε φαντάζεσαι. Θα σου πρότεινα ψυχοθεραπευτή με ειδίκευση στην Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία για να ξεκολλήσει το μυαλό. Η Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία έχει αποδειχτεί καλύτερη για το OCD. Από προσωπική εμπειρία το μυαλό μου ξεκόλλησε από ιδέες που φυσικά ξανάρχονται απλά ξέρω τι να κάνω πια, πως να τις προϋπαντήσω, σε αυτό είναι elite οι γνωσιακοί ψυχοθεραπευτές. Τώρα γιατί έρχονται οι ιδέες κλπ εκεί πάμε σε ψυχανάλυση πια. Προτεραιότητα για σένα ίσως δεν είναι το γιατί τώρα αλλά πως θα ξεκολλήσεις από τον βάλτο.