ειχα 3 μηνες που ειχα ξεκινησει να μαθαινω βιολι.σταματησα μετα απο 3 μηνες γιατι τρεμανε τα χερια μου απο το αγχος να ειμαι αριστη και δε μπορουσα να παιξω.εχουν περασει απο τοτε 2+ χρονια.
σκεφτομαι αν παρω το επιδομα να το ξαναρχισω.τωρα δεν παιζουν λεφτα για ωδειο.
ισως εφταιγε και το αλοπεριντιν που επαιρνα τοτε και μου δημιουργουσε κι αυτο τρεμουλο πολυ.
ακουω κομματια με βιολι και νοσταλγω.
η δασκαλα μου τοτε στο ωδειο γνωριζε καποια πραγματα για τα ψυχολογικα μου και τα φαρμακα και μου ελεγε..οταν θα παιζεις βιολι θα το κανεις μονο και μονο για να χαλαρωνεις και να το ευχαριστιεσαι.δε μπορεσα να το κανω.
τελειομανια..
μικρη πηγαινα κολυμβητηριο.ειχα παρει μερος και σ αγωνες.μια φορα εγινε ενα μπερδεμα στη χρονομετρηση και μαλλον θα με βγαζανε 2η ενω ειχα τερματησει ουσιαστικα 1η.αυτο με εκανε να μην ξαναπατησω στο κομυμβητηριο.ασχετα αν μετα απο χρονια η μανα μου μου εδειξε το χρυσο μεταλλιο που ειχε παει και το παρελαβε αντι για εμενα.
παλι η τελειομανια..
αργοτερα στη σχολη μου στο πανεπιστημιο προσπαθουσα στην αρχη να δουλεψω πανω στα μαθηματα αλλα επειδη δεν εβγαζα το τελειο αποτελεσμα στις εργασιες που μας βαζανε ειχε σαν αποτελεσμα να τα παρατησω ολα για 4 χρονια και να κανω φοιτητικη ζωη παραμελοντας τελειως τη σχολη.δουλευα, εβγαινα ολη μερα κλπ φοιτητικη ζωη στο φουλ
τελειομανια παλι..
ακομα και τωρα που κανω μαθηματα για να ξαναδωσω πολλες φορες αν δεν ειμαι τελεια διαβασμενη ακυρωνω μαθηματα, τα αναβαλω και μπορει να μην τα αναπληρωσω και ποτε.
τελειομανια..
γενικα παντα ηθελα να ειμαι τελεια σε οτι εκανα κι αυτο σταματησε πολλες προσπαθειες μου σε διαφορα πραγματα στη ζωη μου αοταν δεν ειχα το αριστο για μενα αποτελεσμα.
απο που πηγαζει αραγε αυτη η τελειομανια και πως μπορεις να την καλμαρεις λιγο?