Δεν ξερω τι μου συμβαίνει
Καλησπέρα,
Είναι η πρωτη φορά που γράφω σε forum γιατί δεν ξέρω τι να κάνω..
Αρχικα είμαι στο 3ο έτος στην σχολή μου και πριν απο 3 χρόνια επαθα την πρώτη κρίση πανικού που κατέληξα στο νοσοκομείο γιατί νόμιζα οτι πεθαινα και έτσι ανακάλυψα οτι επαθα κρίση πανικού..Τον τελευταίο χρονο νιώθω ότι δε θέλω να κανω τίποτα θέλω να κάθομαι ολη μέρα σπίτι ξαπλωμένη..οι παρέες μου πρεπει να με παρακαλέσουν για να πάω για εναν καφέ και εγώ μονίμως βρίσκω δικαιολογίες ώστε να παραμείνω σπίτι..Επίσης το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να φτιαξω το σώμα μου και τίποτα άλλο.. Να αναφέρω οτι έχω χασει 20 κιλά από πέρσι ήμουν 90 και τώρα 70 και θυμάμαι πως πέρσι ενιωθα χαρούμενη και δεν με ενοιαζε τίποτα.. Τώρα συχενομαι τον εαυτό μου,κοιταζομαι στον καθρέφτη και αηδιαζω ενω πάω γυμναστηριο..ακόμα και όταν θα πάω κάπου πιστεύω οτι όλοι θα πουν κάτι άσχημο για μένα..!! Το μονο που σκεφτομαι καθε μερα ειναι τι θα φαω και τι πρεπει να φαω για να παω 65 κιλα και τις τελευταιες μερες κατι εχω παθει και τρωω συνεχεια.Είμαι όλη μέρα πανω στην ζυγαριά μετραω ακόμα και το νερό που πινω για να μην δειξει παραπανω γραμμαρια.Επίσης εχω μια σχέση εδώ και 11 μηνες και του φερομαι απαίσια χωρίς λογο κ χωρίς να το θέλω ίσα ίσα που είναι εξαιρετικό παιδι και είμαστε πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.Όμως εγώ χωρίς λογο του φερομαι με τον χειρότερο τρόπο.. Δεν μπορω να καταλάβω τι μου συμβαίνει!! Νιώθω συνεχώς ότι κάτι θα παθω ή οτι θα παθω κάτι στην καρδιά μου και θα πεθάνω και όλα αυτά δε ξέρω πως να τα συνδεσω για να καταλάβω τι ακριβως μου συμβαίνει..!!