Κατάθλιψη από χωρισμό ...
Χώρισα μετά από 4 χρόνια συγκατοίκησης. Η απόφαση ήταν κοινή. Λόγω προβλημάτων όχι από έλλειψη αγάπης. Ο χωρισμός ήταν πρόσφατος. Πριν από λιγες μέρες. Εκείνος έχει φύγει ,έρχεται μόνο τις ώρες που λέιπω στην δουλειά , για να μαζέψει λιγα λίγα τα πράγματά του μέχρι να βρει ένα σπίτι να νοικιάσει. Επίσης έρχεται να δει και τον σκύλος μας τον οποίο των μεγαλώσαμε μαζί από κουτάβι και είναι όλη μας η ζωή. Όταν βρει το σπίτι θα παρει και τον σκύλο και η απώλεια μου θα είναι διπλή. Το σ/κ από την στεναχώρια μου δεν έφαγα τίποτα, κοιμόμουν 29 ώρες σερί για να ξεχαστώ καθώς και οτι ένιωθα άρρωστη δεν ήμουν. Το σπίτι μου θυμίζει εκείνον και την κοινή μας ζωή και ανήκει στους δικούς μου. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να μείνω κάπου αλλού αφού εδώ δεν πληρώνω νοίκι. Περνάω δύσκολες ώρες και θα περάσω περισσότερες αφού θα περάσουν οι μέρες , θα φύγει και ο σκύλος μου και η απώλεια θα γίνεται μεγαλύτερη. Επίσης έχω ψυχοσωματικά
Πονάω παντού. Μέση, αυχένας, κεφάλι , στομάχι και δεν με κρατάνε τα πόδια μου. Έχω χωρίσει και άλλες φορές αλλά πρώτη φορά έίχα επενδύσει τοσα σε μία σχέση και πήγαινα για γαμο. Βοηθήστε με σας παρακαλώ. Παρακαλάω να κοιμηθώ και να μην ξαναξυπνήσω για να τελειώσουν όλα.