λεκτικη βια απο τον συντροφο
Καλησπερα παιδια!
ειμαι σε σχεση με ενα παιδι 21 χρονων τους τελευταιους 2 μηνες..στην αρχη της σχεσης μας ολα κυλουσαν ομαλα μεχρι που τον τελευταιο καιρο εχει βγαλει ενα εντελως διαφορετικο προσωπο! Καταρχας κανει σκηνες ζηλιας , δλδ μπορει ο οποιοσδηποτε να μου στειλει καποιο μυνημα στο Facebook και να αρχισει να φωναζει και τελικα να το παει στα ακρα! Πριν λιγο καιρο εβλεπα στον υπνο μου ενα ονειρο οτι εκανα κατι με καποιον αλλον και παραμιλουσα με αποτελεσμα να γινεται στο σπιτι το ''ελα να δεις!'' μου φωναζε , με εβριζε, μου ειπε οτι ειμαι μια που**να που πηδ**ται κτλ!...στο μεταξυ εγω ειχα το παιδι του μεσα μου και εκεινος δεν το γνωριζε προς το παρον και με ολη αυτην την κατασταση με εκανε να αποβαλλω...του μιλησα για την εγκυμοσυνη και για την αποβολη κι δεν το πηρε οτι εφταιγε εκεινος αλλα οτι ολο αυτο ξεκινησε απο εμενα κι οτι το ονειρο που εβλεπα ηταν η αιτια που απεβαλα! επιπλεον , προχθες ειχα βγει μια βολτα με τις φιλες μου κι στην καφετερια συναντησα εναν φιλο με τον οποιον πιασαμε κουβεντα , το εμαθε κι εγινε τουρμπο! με φωναζε παλι που**ανα , οτι το παιδι μου δεν με ηθελε και για αυτο απεβαλλα , οτι δεν ειμαι αξια να γινω μανα κι οτι το παιδι μου δεν θα μεγαλωσει σωστα και οτι ειμαι ενα σκουπιδι κι οτι δεν αξιζω τιποτα .. ολα αυτα τα ελεγε συνεχως! σημερα το πρωι δεν αντεξα αλλο , ηθελα να μιλησω σε καποιον κι ετσι μιλησα σε εναν φιλο του με τον οποιον διατηρουμε πολυ καλες σχεσεις! του εξηγησα κι μου ειπε οτι δεν το περιμενε , κι οταν τον ρωτησα γτ τα κανει ολα αυτα μου απαντησε οτι προφανως ενδιαφερεται για μενα και δεν θελει να με χασει και το δειχνει με λαθος τροπο! με εχει κλειδωσει στο σπιτι , δεν με αφηνει να βγω με παρεες , ουτε με τις φιλες μου κι οποτε βγαινω ερχεται κι αυτος ! στο μεταξυ αν κανω κατι λαθος συνεχεια με μειωνει :( η κατασταση εχει καταντησει απελπισιτικη , τον αγαπαω , δεν εχει απλωσει ποτε χερι πανω μου , τι να κανω ? :(