Προβλήματα με την κολλητη μου
Καλησπέρα και απο μενα! Εχω ξαναγράψει στο παρελθόν για το ιδιο θεμα που θα σας μιλήσω και σημερα! Οπως ειχα γράψει πριν κάποιο διάστημα λίγων μηνών,ειχε υποπέσει στην αντίληψη μου οτι η κολλητη μου με την οποια είμαστε συνομήλικες,ζηλεύει τη σχέση μου,χωρίς ομως να θελω να το πιστέψω! Ο καιρος περνούσε μέχρι που βρήκε ενα παιδι κατα δέκα χρονια μεγαλύτερο(σχεδόν 30) ο οποίος τύχαινε να ειναι γνωστός του συντρόφου μου και τον ειχε πρωτο δει το καλοκαιρι σε μια έξοδο μας. Ωστόσο τον συγκεκριμένο τον γνώριζε και ο κολλητός μου,ο οποίος μόλις άκουσε σε συζήτηση μας οτι της αρεσε ο συγκεκριμένος τύπος,έσπευσε να κανονίσει να βγουν! Με τα πολλα,βγήκαν και έκαναν κατι απο την πρώτη τους συνάντηση ενω μετα εκείνος εξαφανίστηκε απο παντού,κλείνοντας τηλέφωνα και αγνοώντας κάθε της προσπάθεια να τον προσεγγίσει εκ νέου. Το θεμα ειναι ομως πως απο τοτε με θεωρεί υπαίτια για την τροπή που πήρε η γνωριμία της με τον συγκεκριμένο και συνεχώς πετάει σπόντες για τη σχέση μου που αριθμεί 8 μηνες,λέγοντας πως δεν μπορούν ολες να ειναι σωστές σαν εμενα και να κρατάνε κάποια σχέση και οτι μονο εγω ήμουν η τυχερή που βρήκα το άξιο και καλο παιδι που αν ήξερε τι πραγματικα ειμαι,θα με ειχε διώξει απο τον πρωτο μήνα! Το τελευταίο με ενόχλησε παρα πολυ και ηταν αφορμή γι ενα μεγάλο καβγά και παρότι εκανα εγω προσπάθεια να τα ξαναβρούμε,μου ειπε οτι δεν πρόκειται να ζητήσει συγνώμη μιας και εγω φταίω! Πραγματικα με εχει στενοχωρήσει όλη αυτη η κατάσταση μια σκαι η φιλιά μας άλλαξε προς το χειροτερο απο τοτε που μπήκα σε σχέση,χωρίς ομως αυτο να σημαίνει οτι την παραμελησα ούτε ενα λεπτό! Δεν ξερω πως να το χειριστώ...