ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ
Γεια σε ολους, παρακολουθω το φορουμ και ειχα γραψει παλιοτερα για τα προβληματα μου.. Λιγους μηνες αργοτερα καταφερα να ξεπερασω την διαταραχη πανικου..
Αυτο που με εσωσε ηταν η ομοιοπαθητικη. (ειλικρινα ευχομαι τον γιατρο μου να ειναι παντα καλα και ευτυχησμενος που με εβγαλε απο αυτη την κατασταση). σχεδον ενας μηνας θεραπεια και περασε εντελως το προβλημα..
Συνηστω σε ολους να το δοκιμασουν, ειναι φαρμακα χωρις παρενεργειες.. δεν εχουν να χασουν τπτ.
Επισης αυτο που λενε πολλοι, θελει δυναμη και κουραγιο, ειναι γεγονος. θα γραψω ενα παραδειγμα..
ενα πρωι με περνουν τηλ οι φιλοι μου να παμε για καφε αλλα εγω δεν ηθελα γιατι σκεφτομουν οχι θα παθω.. οχι εκεινο.. κτλ κτλ. εκεινη την στιγμη το πηρα αποφαση δε γινεται χωρις να εχω τπτ να χαλιεμαι, αρχισα να βριζω και να βαραω δυνατα τις πορτες του σπιτιου, αυτο μ εδωσε δυναμη... τλκ πηγα για καφε και περασα και μια χαρα..
Αυτο που θελω να πω σε ολους, επειδη σας καταλαβαινω απολυτα και ξερω τι τραβατε ειναι να δοκιμασετε την ομοιοπαθητικη, δεν χανεται τπτ..
τελειωνοντας, συνιστω και σεξ...
υπομονη παιδια.. ειναι μια γριπη και θα περασει