χρόνια πολλά ,
θα ήθελα να σας ρωτήσω για την πορεία στο θέμα της ψύχωσης . πιστεύετε οτι με το χρόνο μπορεί κάποιος να καλυτερευσει΄;
Printable View
χρόνια πολλά ,
θα ήθελα να σας ρωτήσω για την πορεία στο θέμα της ψύχωσης . πιστεύετε οτι με το χρόνο μπορεί κάποιος να καλυτερευσει΄;
Άμα κανεισ καλή γυμναστική κ παίρνεις τα σωστά φάρμακα σε μία πενταετία φεύγει εγώ αυτό λέω
Υπάρχουν οι στατιστικές αλλά νομίζω είναι ατομικό καθαρά το θέμα και υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την πορεία της ανάρρωσης.
Πιστεύω πως ένα μεγάλο ποσοστό μπορεί να αναρρώσει σε ικανοποιητικό βαθμό.
Αν κρινω απο το εαυτο μου εχω καλυτερευσει αρκετα τα τελευταια 9 χρονια που εχω να παθω δυνατη υποτροπη, ολο αυτο το διαστημα παντως με παρακολουθουσε γιατρος επαιρνα τα φαρμακα μου καθημερινα κ εμεινα μακρια απο αγχωτικες καταστασεις οσο αυτο ηταν δυνατο, ο θανατος του πατερα μου με αποσταθεροποιησε καπως(2010) αλλα δεν θα το χαρακτηριζα υποτροπη, παρολη τη βημα προς βημα προοδο που εκανα ολα αυτα τα χρονια, υπαρχουν παρολα αυτα καποια "κουσουρια" που μου αφησε το τελευταιο ισχυρο επισοδειο, δεν μπορεσα ποτε να αποκτησω την ανεση που ειχα με τις γυναικες κ με το κοινωνικο περιβαλλον γενικοτερα,στην αρχη δυσκολευομουνα να παω μεχρι το μπακαλη να παρω γαλα, τωρα δεν εχω θεμα να παω κ να μιλησω με οποιονδηποτε αλλα η κουβεντα μου ειναι πως να το πω..φτωχη, για φλερτ? ουτε να το σκεφτομαι, αν λοιπον σειριε θες τη προσωπικη μου γνωμη για αυτο που ρωτησες θα σου πω πως σε μενα τουλαχιστον ακομα κ μετα απο μια δεκαετια χωρις σοβαρα θετικα συμπτωματα, μονο κατα το 50% καταφερα να λειτουργησω ξανα "φυσιολογικα" αυτα τα ποσοστα ισως καλυτερευουν κατα διαστηματα αλλα γυρω εκει παιζουν παντα, η ψυχωση ειναι καρκινος της ψυχης απαξ κ τη περασεις θα σου αφησει τα σημαδια της καλα χαραγμενα.
Χρονια σας πολλα κ να ειστε καλα
Τα ίδια κι εγώ μιλάω με όλους αλλά λέω μαλακιεσ δουλειά συγκεκριμένα πράγματα αλλά επειδή ακόμα το παλευω το δίνω μία πενταετία ακόμα το πολύ έχω τώρα εννιά χρόνια