καλμηερα παιδια,θα ηθελα τη γνωμη σας σε κατι...ειμαι παντρεμενος 8 χρονια με μια καταπληκτικη γυναικα κ εχουμε και δυο κορες...πριν 2 χρονια ειχαμε μια δυσκολη περιοδο μεταξυ μας...τελικα βεβαια απ' οτι φανηκε στο τελος το προβλημα θπηρχε στο δικο μου το μυαλο και μονο εκει....συγκεκριμενα ειχατην εντυπωση οτι δεν ηθελε να κανουμε ερωτα,να εχουμε επαφη...ειχαμε φτασει σε σημειο να κανουμε ερωτα μια φορα το μηνα και αν...εγω εκανα εκεινη την περιοδο 2 δουλειες και υπηρχε μεγαλη πιεση...οταν το συζητησαμε μου ελεγε οτι ηθελε να γινεται αλλιως,οτι δεν θελει μονο την πραξη και οτι την απασχολουσε...δυστυχωσ για μενα δεν καταλαβα τι ηθελε...ετσι νομιζοντας οτι ολα αυτα ητανε δικαιολογιεσ για να μην κανουμε ερωτα μπηκα σε μια διαδικασια που κοντεψε να καταστρεψει την ζωη μου κ οχι μονο το γαμο μου...ειχαμε μια οικογενειακη φιλη η οποια με γουσταρε τρελλα,δεν ξερω πωσ καταλαβε οτι κατι ετρεχε μεταξυ μασ κ αρχισε να με φλερταρει εντονα....στην αρχη κρατουσα αποστασεις οσο ομωσ με τη γυναικα μου μεγαλωνε η αποσταση τοσο ειχε μπει στο μυαλο μου η ιδεα οτι δεν ηθελε να κανουμε ερωτα πλεον...ημουν πολυ νευριασμενος και στεναχωρημενος,ηθελα πειγοντωσ να κανω sex....κι ετσι καποια στιγμη εκανα με τη φιλη μας...αυτο κρατησε περιπου ενα χρονο αλλα οι επαφεσ μας μεσα σε αυτο το διαστημα ηταν ελαχιστες....ουτε μια φορα το μηνα...γιοτανε μονο οταν με τη γυναιακ μου ειχαμε παρα πολυ καιρο να βρεθουμε...βρισκοντας δικαιολογια τη δουλεια κ την κουραση την κρατουσα σε μια αποσταση....ολο αυτο τον καιρο παλευα με θεουσ και δαιμονες...ετσι αποφασισα να διακοψω και να τελειωσω αυτη τη "σχεση"....αυτο εγινε πριν ενα χρονο περιπου....παρολα αυτα ομως δεν αισθανομουνα ακομα καλα κ πριν τρεισ μηνες τα ειπα ολα στη γυναικα μου....περναμε μια δυσκολη πολη δυσκολη φαση...ανοιξαμε την ψυχη μας ο ενασ στον αλλο και τελικα αποφασισαμε να ειμαστε μαζι...παρολ αυτα υπαρχουν μεγαλες εντασεις κατα καιρους...πωσ μπορω να βοηθησω να ξεπερασουμε ολο αυτο και να συνεχισουμε τη ζωη μασ?