Γεια σας,ειναι το πρωτο ποστ που κανω στο φορουμ και θα ηθελα να παρω μερικες γνωμες απο καποια ποιο εμπειρα ατομα,
Ειμαι πρωην αλκολικος και εχω κοψει αυτον τον διαολο εδω και δυο χρονια,φυσικα μπηκα σε κεντρο απεξαρτησης για δυομιση μηνες γιατι ολες οι προσπαθειες που ειχα κανει κανει ειτε με ειδικους ψυχιατρους ειτε μονος μου ειτε με χαπια ειχαν αποτυχει παταγωδεστατα,το ερωτημα μου τωρα ειναι το εξης:
Οι γιατροι απο την κλινικη μου εχουνε δωσει ως υποκαταστατο του αλκοολ το stedon το οποιο ειναι ειναι αγχολυτικο αλλα εγω εχω τρομερες επιθυμιες να πιω ,μου λειπει αυτο το κεφι που εκανα με το αλκοολ και εχω αρχισει να φοβαμαι μην ξανακυλισω,υποτιθεται πως το στεντον λειτουργει στους γκαμπα υποδοχεις του εγκεφαλου που δρα το αλκοολ και σου φευγει η επιθυμια αλλα σε εμενα δε συμβαινει το ιδιο και εκτος αυτου δε με φτιαχνει οπως με εφτιαχνε το αλκοολ.
Εχει καποιος παρομοα ιστορια με χαπια τετοιου ειδους μηπως εχει δοκιμασει καποιο αλλο εκτος απο το στεντον που οντος εχει την ιδια δρασει που εχει το αλκοολ?