γεια σε ολους σας
αυτο που θα σας πω δεν ξερω πως θα το παρετε αλλα ειναι η αληθεια οπως την ειδα και την εζησα εγω
επειδη βλεπω πολλα νεα ατομα θα σας κανω ενα συντομο βιογραφικο
με λενε μαρια ειμαι 28 χρονων και εδω και πολλα χρονια πασχω απο κρισεις πανικου και υπερβολικο αγχος
λοιπον οσοι πατε σε ψυχιατρο και πληρωνετε να ξερετε οτι οι περισοτεροι θελουν να σας παρουν τα λεφτακια και οι τσαμπα συνηθως ειναι βλακες διορισμενοι που τις περισοτερες φορες απο την βαρεμαρα τους σου δινουν οποιοδηποτε φαρμακο θυμηθουν πρωτα πρωτα η αναλογος με την προμηθεια που παιρνουν απο τις φαρμακευτικες
αν θελετε να γινετε καλα βγειτε εξω καντε κατι αλλο και μην καθεστε καθε μερα ολη μερα να διαβαζετε για ψυχολογικα τα οποια σας κανουν να ασχολειστε συνεχεια με το προβλημα σας γιατι αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να το σκεφτεστε συνεχεια και να παθενετε συνεχεια κρισεις η οτι αλλο συμπτωμα εχει σχεση με την αρρωστεια σας
σας ευχαριστω πολυ
αν και παιρνω χαπια ενα σας συμβουλευω οτι μπορειτε να καταφερετε να το κανετε μονοι σας και χωρις χαπια
απλα ρε παιδια βγειτε απο τ σπιτι βρειτε χομπυ και κανετε κατι
να μην καθεστε ολοι μερα μονοι σας εσεις και το προβλημα σας
ευχαριστω πολυ οσους καταφεραν να το διαβασουν ολο χωρις να μου που τι βλακειες λεω
www.eyexia.net