Κλοπή αυτοκινήτου και μετατραυματικό σοκ με υποτροπή κρίσεων
Παραμονή πρωτοχρονιάς και λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος συνειδητοποιούμε ότι μας έχουν κλέψει το αυτοκίνητο ακριβώς κάτω απο το σπίτι μας. Οι επόμενες μέρες είναι δραματικές, όλη η οικογένεια σε κατάσταση σοκ καθότι δεν μας είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ. Για 5 μέρες συνεχόμενες είμαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, δεν θέλω να βγώ απο το σπίτι, δεν θέλω να μιλήσω σε κανένα, εν τω μεταξύ το αυτοκίνητο για μένα και λόγω της αγοραφοβίας ήταν απαραίτητο για μένα. Ξαφνικά αισθάνομαι πως εγκλωβίζομαι μέσα στο σπίτι. Πρέπει να κάνω όμως και τον καραγκιόζη για να μην στεναχωριούνται οι δικοί μου. Τελικώς το αυτοκίνητο βρίσκεται παραμονή των Φώτων σε άθλια κατάσταση, αρχικά ανακούφιση αλλά το σόκ παραμένει. Και να σου πριν απο λίγο.... μετά απο καιρό, κρίση πανικού. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά απο το 2012 που έχασα τη δουλειά μου έχω μπει στη ζώνη του Λυκόφωτος, συμβαίνουν πράγματα που μου προκαλούν διαδοχικα σοκ μέχρι να περάσει το ένα έρχεται το άλλο ή έχουν ευαισθητοποιηθεί τόσο οι κεραίες μου που και το παραμικρό με ταράζει (αν και αυτό δεν ήταν το παραμικρό). Αυτ'η τη στιγμή γράφω μήπως και ηρεμήσω μέχρι να περάσει η κρίση. Κάνω εδώ και μερικούς μήνες θεραπεία αλλά δεν βλέπω να με βοηθάει. Η θεραπευτρια είναι μονίμως επικριτική μαζι μου λες και είμαι το μικρό παιδί να με μαλώσει ενώ εγώ χρειάζομαι μια άλλου είδους επικοινωνία. Δεν ξέρω τι να κάνω τα νεύρα μου έχουν τσακίσει.