Πρόβλημα με το αντίθετο φύλο
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.Είμαι ο Πέτρος και είμαι 24 χρονών.Το πρόβλημα μου είναι οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο,
ή πιο σωστά η έλλειψη σχέσης με το άλλο φύλο εδώ και χρόνια.Ουσιαστικά μια κανονική σχέση είχα στη ζωή μου απο τα σχολικά μου χρόνια μέχρι τα 19 και μετά τίποτα.Τα πρώτα 2 χρόνια μετά το χωρισμό απέδιδα το πρόβλημα στο οτι ήμουν πληγωμένος αλλά μετά κατάλαβα πως δεν φταίει αυτό.
Σίγουρα έχω πρόβλημα αυτοπεποίθησης,πράγμα που με έκανε να είμαι πολύ προσεκτικός με την εξωτερική μου εμφάνιση(ιδιαίτερα με το σώμα μου).Αλλά ακόμα και όταν έφτασα σε σημείο να είμαι πολύ γυμνασμένος και να αποσπώ συνεχώς θετικά σχόλια(και απο τα 2 φύλα),δεν είδα κάποια βελτίωση στο πρόβλημα μου(εννοώ δεν τονώθηκε η αυτοπεποίθηση μου).
Μέσα σε αυτά τα χρόνια αποχής υπήρχαν και ελάχιστες εξαιρέσεις.Εννοώ σεξ της μιας βραδιάς και τις περισσότερες φορές σε κατάσταση μέθης.Και φυσικά με κοπέλες που δεν με ενδιαφέρει να ξαναδώ.
Μόνο μία φορά μου έτυχε κάτι καλύτερο,όπου μια κοπέλα που μου άρεσε πολύ το πήρε πάνω της και με πλησίασε αυτή (γιατί αν περίμενε απο μένα....) και περάσαμε υπέροχα για 5 μέρες.
Όταν όμως γυρίσαμε (τη γνώρισα σε διακοπές) εγώ απομακρύνθηκα με αποτέλεσμα να μη προχωρήσει το πράγμα.Αν με ρωτήσεις τώρα γιατί την απέφευγα θα σου πω δεν ξέρω ,ήμουν ηλίθιος.
Οσον αφορά τους φίλους μου,θέλουν να με βοηθήσουν αλλά με τους τρόπους που επιλέγουν να το κάνουν μάλλον χειρότερα γίνονται τα πράγματα.Δηλαδή όταν ένας φίλος μου αρπάζει μια άσχετη κοπέλα σε ένα μπαρ και τν αναγκάζει να με γνωρίσει με κάνει κομπλάρω περισσότερο και να νιώθω εντελώς ανίκανος.
Τέλος θεωρώ πως είναι απαραίτητο να σας αναφέρω και κάτι ακόμα που δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τις γυναίκες.Ενώ τα πρώτα χρόνια το θέμα μου είχε να κάνει μόνο με το άλλο φύλο,τα τελευταία 2 χρόνια το πρόβλημα έχει επεκταθεί.Δηλαδή κάποιες φορές ακόμα και με γνωστούς άντρες(όχι τους κοντινούς φίλους) έχω πρόβλημα και νιώθω αμήχανα να μιλάω μαζί τους.
Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι έχω γίνει αρκετά αγχώδης.Μου έχει τύχει σε κάποιες περιπτώσεις ενώ βρίσκομαι εκτεθειμένος σε κόσμο, αν κάτι πάει στραβά(πχ κάνω κάποια γκάφα,ή γενικά απο οποιαδήποτε αφορμή νιώσω τα βλέμματα να πέφτουν πάνω μου) αγχώνομαι ιδρώνω και μια φορά που έχει τύχει ακόμη και να τρέμω.
Δεν ξέρω αν είναι κρίση πανικού η κάτι παρόμοιο...πάντως αρχίζω να φοβάμαι πως τα πράγματα σοβαρεύουν.
Το θέμα είναι οτι αντιλαμβάνομαι πως το πρόβλημα άρχισε με τις γυναίκες αλλά όσο περνά ο καιρός βγαίνουν και άλλα προβλήματα και δεν ξέρω τι να κάνω.
Συγνώμη για τον όγκο του γραπτού και που τα γράφω μπερδεμένα,αλλά είναι η πρώτη φορά που εξωτερικεύω το τι νιώθω σε κάποιον τρίτο.
Κάθε γνώμη/βοήθεια δεκτή,ευχαριστώ.