Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι ένα νέο μέλος με αρκετές απορίες. Πρόσφατα βρήκα το φόρουμ αυτό κι ελπίζω να έχω κάποια απάντηση στο μήνυμά μου.
Εδώ και περίπου 2 μήνες αντιμετωπίζω καθημερινά δύσπνοια, πόνους στο στομάχι, αίσθημα πνιγμού στο λαιμό, δεν μπορώ να καταπιώ και μερικούς πόνους στο στήθος. Πριν λίγα βράδια, τα συμπτώματα αυτά χειροτέρεψαν, κάλεσα το 11888 να μάθω ποιο νοσοκομείο διανυκτέρευε και πήγα αμέσως από εκεί.
Όσο περίμενα στην ουρά κι έβλεπα ό,τι γινόταν γύρω μου, τόσο πιο πολύ χειροτέρευα. Τελικά, μπήκα στον παθολόγο, ήταν μια νεαρή γιατρός, της είπα τα συμπτώματα και με ρώτησε αν αγχώθηκα με κάτι τελευταία. Της είπα πως είχα κάτι σκαμπανεβάσματα, αλλά τώρα είμαι εντάξει. Τελοσπάντων, με εξέτασε, μου έκανε και μια εξέταση για ζάχαρω, πίεση, όλα καθαρά. Με έστειλε και προληπτικά στον καρδιολόγο για καρδιογράφημα, κι αυτό καθαρό.
Με συμβούλευσε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ (αφού η ώρα ήταν 4 το πρωί), και πως αν συνεχίσω να έχω τέτοια συμπτώματα, να αναζητήσω βοήθεια ψυχολόγου.
Εξακολουθώ να έχω αυτά τα συμπτώματα καθημερινά, όπως κι αυτή τη στιγμή, και μου έχει κολλήσει στο μυαλό πως έχω κάτι σωματικό. Ξέχασα να αναφέρω, πως όταν πάω να φάω, και καταπίνω την πρώτη μπουκιά, αμέσως με πιάνει δύσπνοια και αίσθημα κενού στο στομάχι.
Από αυτά που είπα πιο πάνω και σίγουρα πολλούς θα κούρασα, μπορεί κάποιος να μου πει τι θα μπορούσε να συμβαίνει, αν έχει κι άλλος τέτοια συμπτώματα και τι θα μπορούσα να κάνω;
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.