Για σας ειμαι ο Σωκρατης ειμαι 13 χρωνον μολις μπηκα στην εφηβια τωρα τελευτεα σκεφτομαι αντρες για να δω αμα μου αρεσουν και δν μου αρεσουν ουτε νιωθω τπτ αλλα παντα λεω οτι μπορει στο μελλον να γινω ομοφιλοφυλος μεχρι τον ιουλιο βλεπω τσοντες με γυναικες και ειχα φαντασιωσεις κα τα λιπα και καυβλονα εχυνα και τετια μετα απο περιεργια επειδη παλια εβλεπα τσοντες gay ετσι για πλακα απο περιεργεια πως κανουν αυτοι και θυμαμε ειχα ακουμπισει τα αρχιδια ενος παιδιου για πλακα δν ξερω γιατι ειμουν 10 χρωνον δεν ξερω τι εκανα! μου αρεσουν οι γυναικες αλλα οταν παω να μιλισω σε μια μου ερχεται ανχος και ντροπη για τον ευατο μου.Παλιοτερα ειχα μια σχεση γενικα παντα αγαπουσα καποια ξερω γω μου αρεσαν παντα αλλα δν εχω καταλαβει τι μου ελκυει δηλαδη εμενα με ελκυει η γινεκα αλλα ντρεπομαι δν ξερω γιατι ειμαι φουλ ντροπαλος παλιοτερα ειχα μια σχεση με εκεινη και ντρεπομουνα δν ενιωθα ανετα δεν ξεω γιατι φοβομουν μην κανω κατι λαθος και τορα δν θελω να κανω σχεση γιατι μου ερχονται σκεψεις σε φαση ''μπορει να μην νιωσω αγαπη γιατι μαλλον θα ειμαι γκει'' και τετια και τωρα οπιος ειναι διπλα ξερω ηω σκευτομαι ειναι ομορφος αυτος αλλα δεν θα εκανα κατι μαζι του γιατι δν μου αρεσει δν με ελκυει δν καταλαβαινω τι μου γινεται