kalhspera sas
Printable View
kalhspera sas
συγγνωμη δεν το ηξερα.
1.Για αρχη αφου υπεραγαπουσες το αγορι σου τοσο πολυ πως γινεται μεσα σε 3 μηνες να εισαι με αλλον?........μηπως δεν τ αγαπας τοσο πολυ?
2.αυτος εχει σκοπο να γυρισει στην ελλαδα?η εσυ να πας εξωτερικο?
3. με τον καινουργιο ανθρωπο πως νιωθεις? τον χρησιμοποιεις απλα να περνας την ωρα σ?
δεν ξερω τι με εσπρωξε σε αλλον.ισως η αδιαφορια του αγοριου μου.αυτος δεν ειχε σκοπο να γυρισει αλλα μολις του πα να χωρισουμε αλλαξε γνωμη και θελει να γυρισει γιατι δεν αντεχει αλλο αλλα ποτε δεν μου το χε πει. οχι δεν τον χρησιμοποιω τον καινουργιο ανθρωπο,ενιωσα οτι τον ερωτευομαι αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να ξεπερασω τα παλια.
μακαρι να ξερα...μπορει με τον εναν να ειναι ενθουσιασμος και αλλα πολλα αλλα δεν μπορω να μην σκεφτομαι και την αγαπη τοσων χρονων και αμα θα μπορουσε να γινει αλλιως.
ουτε 2 μηνες
περνασ καλα με τον τωρινο? αλλα να μ πεις σ δυο μηνες δεν ξερεις τιποτα ακομα....
ειμαι πραγματικα σε αδιεξοδο.το πρωην αγορι μου θελει να σβησει ολα τα σοσιαλ μιντια και να με ξεχασει τελειως και εγς υποφερω σ υτη την ιδεα
καλα περναω ,δεν εχω καποιο παραπονο αλλα δεν μπορω να καταλαβω εφοσον περναω καλα και ηταν δικη μου αποφαση γιατι να ποναω τοσο πολυ στην ιδεα οτι τον χανω τελειως απο τη ζωη μου.εστω και απο τα σοσιαλ μιντια τον εβλεπα λιγο.
Εφόσον περνάς καλά, τι σε πειράζει να τον χάσεις από τα σοσιαλ μεντια? Αφού όπως λες η απόφαση ήταν δική σου