Originally Posted by
boo
ευχαριστω πολυ serios! ευχομαι και σε εσενα καλη αναρρωση!
θα πω καποια πραγματα που προσπαθω να κανω απο την νεα χρονια τωρα προσπαθωντας για ενα νεο ξεκινημα, και προτεινετε κι εσεις καμια ιδεα ή καποια κατευθυνση..
1)προσπαθω να προσεχω λιγο περισσοτερο την προσωπικη μου υγειινη
2)προσπαθω να προσεχω λιγο περισσοτερο την εμφανιση μου
3)προσπαθω να δημιουργησω πιο καλες και πιο στενες επαφες με ατομα που συμπαθω, προσπαθω να κανω νεες φιλιες δηλαδη και να μην απομονωνομαι
4)προσπαθω να διαβαζω για να περασω λογοθεραπεια που θελει 16 τωρα που θα ξαναδωσω
5)εχω μπει στην τελικη ευθεια για καταθεση των χαρτιων μηπως και παρω το επιδομα για να ειμαι λιγο πιο ανετα οικονομικα
6)σε 1.5-2 μηνες αν οντως μου δωσουν λεφτα οι δικοι μου οπως μου υποσχεθηκε η μανα μου θα παω να βγαλω το πολυποθητο διπλωμα οδηγησης
7)ξεκιναω ψυχοθεραπεια σε ιδιωτη (και ελπιζω να μην τη σταματησω λογω οικονομικων) στην προσπαθεια μου να βρω ισορροπιες, να βγαλω απο μεσα μου πραγματα, να χτισω πιο ισορροπημενη και δυνατη προσωπικοτητα που δε θα κατρακυλαει τοσο ευκολα στις δυσκολες καταστασεις ψυχολογικα
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ!
κι ας πρεπει να τα κανω ολα απο τη αρχη..
βαρεθηκα τα επεισοδια, τη μιζερια, την ηττοπαθεια, την αβουλια, την απομονωση, τη θλιψη...........!