καταθλιψη και εργασια! να το τολμησω?
Καλησπερα παιδια.θελω τη γνωμη σας σε κατι.ειμαι πολυ αγχωμενη και νομιχω οτι λειτουργω σπασμωδικα.εδω κι ενα χρονο πανω κατω εχω καταθλιψη με καποιες πιο καλες περιοδους.εδω κι εναν μηνα ξεκινησσ αγωγη με αντικαταθλιπτικα.ολο αυτο το διαστημα με αποκορυφωμα τους τρεις τελευταιους μηνες δεν ειμαι λειτουργικη καθολου σκεφτομαι συνεχως κλπ.τις προαλλες λοιπον μια φιλη μου μου προτεινε δουλεια εκει που δουλευει κι εκεινη σημειωτεον οτι δεν γνωριζει κατι για την κατασταση μου.πριν παω μου ειπε οτι μ εμπιστευεται και γι αυτο και με προτεινε και οτι θελει να τη βγαλω ασπροπροσωπη.επειδη ημουν λιγο καλυτερα και επειδη πρεπει να κανω κατι για να απασχολειται το μυαλο μου ειπα να το τολμησω.τεσπα με τα πολλα πηγα για τη συνεντευξη και μου ειπαν να ξεκινησω εκπαιδευτικα για μια βδομαδσ και οτι αν ειναι ευχαριστενοι αυτοι κ εγω θα γινει η προσληψη.πηγα που λετε πρωτη μερα για τα εκπαιδευτικα και νομιζα οτι θα ηταν κι αλλα παιδια αλλα εν τελει ημουν μονη εγω με τον υπευθυνο.μ επιασε κοκομπλοκο σκεφτομουν οτι θα με καταλαβει οτι θα γινω ρεζιλι και θα εκθεσω και την φιλη μου τι ηθελα και ανελαβα να παω καο τετοια.επισης μου φαινονταν ολα κενα και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω.τι να κανω? Να το προδπαθησω οπως ειμαι και βλεπουμε? Κι αν εν τελει δεν με παρουν ειναι σαν να μου επιβεβαιωνουν την κατασταση μου ενω τωρα ειναι σαν τα εχω ολα αυτα στο μυαλο μου!κι αν η διαθεση μου δεν επανελθει ετσι θα μεινω? Και τι θα πω στη φιλη μου? Δεν μπορω να φυγω ετσι ουτε αν δεν εχω διαθεση δεν θα μπορω να δουλεψω αλλα δεν μπορω κιολας να τους αφησω μια βδομαδα να με εκπαιδευουν και μετα να τους πω ξερετε δεν ερχομαι.γιατι τωρα η εκπαιδευση ειναι 3 ωρες πες καπως θα την παλεψω μετα θα ειμαι 8ωρο κανονικα.και αν δεν εχει επανελθει η διαθεση μου τι θα κανω?δεν θελω νσ εκθεσω τη φιλη μου!αλλα δεν θελω να μεινω κιολας ετσι απραγη παλι αν δεν παω θα νιωσω οτι νικηθηκα παλι απο αυτο κι θα απογοητευτω περισσοτερο.πειτε μου τη γνωμη σας πλιζ