Γεια σας !!!
Πριν απο 7 χρονια που αρχισα να καταλαβαινω πως ειμαι γκει αρχισα να εχω και κοινωνικο αγχος. Το οτι ειμαι γκει το παραδεχτηκα στον ευατο μου το 2015..στις 9/1 για την ακριβεια..ακομα το θυμαμαι!!!!! Το 2014 μπηκα στο πανεπιστημιο (δηλ. τωρα ειμαι στο 3ο ετος) και καταλαβα οτι κατι πρεπει να γινει. Αγορασα κατι βαρακια και αρχισα να κανω γυμναστικη σπιτι. Στο πρωτο εξαμηνο θυμαμαι πως πηγαινα να παρω τα βιβλια και επειδη επρεπε να πω εναν μεγαλουτσικο κωδικο ειχα τοσο αγχος που εκλαιγα πριν μπω στο βιβλιοπωλειο. Στο δευτερο εξαμηνο , εχοντας κανει καποια γυμναστικη σπιτι, πηγα και τα πηρα χωρις προβληματα και μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει ιδιατερες δυσκολιες ξανα. Στις παραδοσεις της σχολης δεν μπορουσα να παω και μαλιστα θυμαμαι σε ενα εργαστηριο ακουσα ενα παιδι να λεει σε μια φιλη του πως πειναει και σκεφτηκα "μακαρι να ειχα εναν ανθρωπο και γω για να πω εστω και κατι τοσο ασημαντο". Στη σχολη δεν μπορουσα να κανω φιλιες και σχεδον ολοι μου οι φιλοι ηταν απο το εξοχικο μου. Πολλες φορές ντρεπομουν και να σταματησω το λεωφορειο. Επισης απο οταν ημουν τριτη λυκειου μια φιλη της αδερφης μου ερχοταν συνεχεια σπιτι μας και στην αρχη εκανα τον κοιμισμενο...σιγα σιγα αποκτησαμε πολυ καλες σχεσεις και οταν εβγαινε με την αδερφη μου προτεινε παντα και σε εμενα. Έτσι άρχισα να βγαινω κι εγω πιο συχνα απο σπιτι και να νιωθω πιο ζωντανος. Δυστυχως πλεον νε αυτη τη κοπελα χαθηκαμε και εγω και η αδερφη μου. Μολις μπηκα τρίτο εξάμηνο γυμναστικη στο σπιτι εκανα λιγες φορες το μηνα μονο. Στο τεταρτο εξαμηνο ομως θυμαμαι που ξεκινησα καθε μερα και απο τοτε με εξαιρεση τις διακοπες κανω καθε μερα καποιες συγκεκριμενες ασκησεις ακομα και αρρωστος να ειμαι!! Ουτε μια μερα ρεπο!! Αρχισα να βλεπω μεγαλες αλλαγες. Στα εργαστηρια του 4ου εξαμηνου αρχισα σισα σιγα να κανω πλακες με τα αλλα παιδια και καφε φορα μιλαγα εστω και με ενα παιδι. Στις παραδοσεις μου ηταν πιο δυσκολο να πηγαινω. Απο τοτε εχω πει σε παρα πολλους οτι πειναω κατι που παλια μου εμοιαζε ακατορθωτο. Τον περασμενο Απριλιο πηγα για πρωτη φορα σε κλαμπ κατι που επισης θεωρουσα πολυ δυσκολο ενω τωρα μου φαινεται πολυ ευκολο. Πλεον μπορουσα να πηγαινω με ανεση στο φουρνο, στο περιπτερο κλπ αλλα το σιγουρο ηταν οτι για να εχω νορμαλ ζωη ειχα δουλεια και ακομα εχω. Το καλοκαιρι πηγα να αγορασω σερβιετες γιατι ηξερα οτι ειναι κατι που ντρεπονται να το κανουν αρκετα αγορια που δεν εχουν κοινωνικη φοβια, ενω με μια φιλη μ πηγα σε σεξ σοπ..επισης καταφερα να κανω κατι που μου εμοιαζε ακατορθωτο και τρελο (πηγα σε παραλια γυμνιστων :p)...ολες αυτες οι εμπειριες με εκαναν πιο δυνατο...το καλοκαιρι βγηκα για ποτο αρκετες φορες (παρα πολλα παιδια μου ελεγαν "τι αλλαγες ειναι αυτες" ...πηγα αρκετες φορες για ψωνια για να εχω πιο μοντερνα ρουχα...και στο εξοχικο γνωρισα αρκετα νεα ατομα...πλεον ειμαι στο 5ο εξαμηνο οπου εχω μπορεσει να παω σε περισσοτερες παρακολουθησεις απο ποτε και στα εργαστηρια κανω συνεχεια πλακες και περναω μια χαρα.
Αρκετα εχω γραψει μεχρι στιγμης οποτε ας παω στο 2017...ειχα βαλει μερικους στοχους ..τον ιανουαριο ηθελα να βαλω φακους και να γραφτω γυμναστηριο...επισης καθε μηνα πηρα γυρω στα 2-3ποτηρια κρασι...νομιζω πως ειναι λιγο και πχ τον δεκεμβρη δεν ηπια ουτε μισο...οποτε ειχα πει οτι αυτη τη ποσοτητα κρασιου θα την πιω πριν παω γυμναστηριο και στο καταστημα με τα οπτικα...βεβαια το θεμα ειναι οτι τους φακους δεν μπορω να τους βαλω αλλα τουλαχιστον προσπαθω...πριν λιγες μερες γραφτηκα στο γυμναστηριο εχοντας πιει ενα ποτηρι γλυκου κρασιου....αλλοι πινουν ενα ποτηρι καθε μερα...εγω για καποιο λογο το αλκοολ με το που το βαζω στο στομα νιωθω σαν να πινω οινοπνευμενα...με πιανει απιστευτα και με ελαχιστες γουλιες αλλαζει τελειως ο τροπος σκεψεις μου.....στο γυμναστηριο γραφτηκα και με ξενεγουσε ενα γυμναστης ο οποιος με εκανε να νιωσω παρα πολυ ανετα και σε καποια στιγμη μου ειπε με πολυ γλυκο τροπο " θελουμε να δυναμωσουμε και να εχουμε μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση"... και εκανα και καποιες ασκησουλες και διαδρομο...τωρα εχω αγχος για τη δευτερη φορα...δεν ξερω τι να κανω οταν μπω..που να αφησω τη τσαντα μου..αν πρεπει να τον δρω...νομιζω πως πρεπει να μου δωσουν και καρτα...κλπ ..σκεφρομαι οτι αφου την πρωτη φορα ειχα πιει 1 ποτηρι κρασι τωρα να πιω 3/4 του ποτηριου και συνεχως να το μειωνω...σιγουρα οι ποσοτητες που πινω ειναι μικρες αλλα χρειαζεται μεγαλη προσοχη με το αλκοολ ειδικα για εμας. Και ολα αυτα τωρα μεσα στην εξεταστικη .... τουλαχιστον αυτες τις μερες νιωθω ζωντανος...τον φεβρουαριο θα πω σε μια φιλη μου πως ειμαι γκει (πρωτη φορα στη ζωη μου) και τον μαρτιο θα παω σε ψυχολογο για να ξεκαθαρισω και αλλο τα πραγματα...πριν λιγες μερες πηγα σε σουπερ μαρκετ και αγορασα προφυλακτικα και ενιωσα ωραια που καταφερα κατι που αρκετος κοσμος νιωθει αβολα αν το κανει....αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ολα αυτα που μας φοβισουν δεν πρεπει μα τα αποφευγουμε ουτε θα εξαφανιστουν...εκει θα ειναι παντα να μας πειριμενουν...εμεις πρεπει να μαθουμε να τα αντιμετωπιζουμε και να τα κοιταμε με θαρρος !!! Αν μπορεσατε και διαβασατε αλλα αυτα που εγραψα γραψτε κατι γιατι πρωτη φορα τα βγαζω απο μεσα μου ...και τι πιστευετε για το γυμναστηριο...εχετε παει ποτε?