Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι ένα καινούριο μέλος που ουσιαστικά μπήκα στη διαδικασία να ψάχνομαι λίγο στην ψυχολογία απ'τη στιγμή που μου συνέβη το εξής..
Έχω σχέση μ'ένα φαντάρο.Τα είχαμε 2 μήνες πριν μπει στο στρατό και άλλους 4 όσο ειναι μέσα.Η θητεία του τελειώνει το Νοέμβρη.Παρά το νεαρό της ηλικίας μου (20 ετών)έχω κάνει αρκετές σχέσεις και δεν έμεινα ικανοποιημένη με κανέναν πρώην σύντροφο..Τώρα όμως,αυτός ο σύντροφος έχει όλα όσα ζητούσα και ήθελα να βρω σε καποιόν,αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα.Δεν ξέρω τι θέλω κι αν είμαι ερωτευμένη.Ενώ νιώθω πράγματα γι'αυτόν και σ'όλους τους τομείς με καλύπτει πλήρως,κατά καιρούς παθαίνω "κρίσεις συναισθημάτων" θα μπορούσα να τις ονομάσω...δηλαδη...τη μια στιγμή θα σκέφτομαι ότι δεν πάει άλλο,δεν νιώθω τίποτα γι'αυτόν και θέλω να μείνω ελεύθερη,και την άλλη στιγμή λέω ότι αποκλείεται να χωρίσω με αυτόν γιατί περνάω πολύ καλά.Ίσως ακούγεται γελοίο αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ψυχοφθόρο είναι τη μια στιγμή να θες να χωρίσεις και την αμέσως επόμενη να το μετανιώνεις.Η αλήθεια είναι ότι τα είχαμε πολυ μικρό διάστημα πριν φύγει για φανταρος και δεν μου είναι ξεκάθαρο τι νιώθω απ τη στιγμή που τον βλέπω 3 φορές το μήνα σε κάποια άδεια του.Η σχέση μας είναι ουσιαστικά μια τηλεφωνική επικοινωνία πολυ συχνή και πυκνή(ισως και 2 ωρες την ημερα).Νομίζω έχω βαρεθεί,αλλά πριν κάνα μήνα που του είχα πει να χωρίσουμε, την επόμενη μέρα του ζήτησα επανασύνδεση.Ειλικρινά μου έχει γίνει εμμονή γιατί σκέφτομαι συνέχεια αν θέλω ή δε θέλω σχέση μαζί του.
Αυτός απ'την άλλη ΄δείχνει να μ αγαπάει πολυ,να ναι τρελα ερωτευμένος και η αλήθεια είναι πως κ εγώ τον αγαπάω πολύ αλλά εχω αμφιβολίες για το αν είμαι ερωτευμένη και δεν είναι πολύ νωρίς για να νιώθω τόσες κρίσεις?
Μην διστάσετε να μου στείλετε μια απάντηση...ίσως μου φανεί χρήσιμη...ευχαριστω πολύ :((