Με έχει κουράσει όλο αυτό ψυχολογικά και σωματικά
Καλησπερίζω το φόρουμ, τα νεύρα μου έχουν σπάσει σε τρελό σημείο, προσωπικά είχα μόνο μια σεξουαλική εμπειρία, σε περίεργες συνθήκες σας τα εχω ξανά πει και με βοηθήσατε να το ξεπεράσω κιόλας όλο αυτό και ευχαριστώ , η πράξη έγινε μια φορά με προφυλακτικό, μετά από μια βδομάδα είχα κάποιες ενοχλήσεις, πήγα σε γιατρό έκανα εξετάσεις αλλά όλα φαινίντουσαν καθαρά, συνέχισα να έχω ενοχλήσεις και ρωτούσα επίμονα τον όπως αποδείχτηκε ανόητο αν είχε κάτι και ότι δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που ένιωθα και αν κάτι ειχε να μου το πει για να ξέρω, μου είπε ότι είχε χρόνια προστατίτιδα και για τρεις μήνες έπαιρνε ένα φάρμακο γιατί είχε μύκητες, κόψαμε έπαφη γιατί όπως σας ειχα ξανά πει αυτός ήθελε μονο σεξ εγω σχεση κλπ, αυτό έχει ξεπεραστεί, το ψυχολογικό κομμάτι εννοώ,το σωματικό όμως όχι, συνέχισα να εχω ενοχλήσεις ξανά έκανα εξετάσεις μετά από δυο μήνες και είχα 2 μικρόβια, πηρα θεραπεία αλλά τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν, για να μην τα πολυλογώ έχω παρει ένα σορό αντιβιώσεις, αλοιφές, έχω κάνει ένα σορό εξετάσεις και αυτά δεν υποχωρούν, πριν 1 μήνα ξανά έκανα και κ βρέθηκαν και μύκητες που μπορεί να προέκυψαν από τισ αντιβιώσεις, δεν αντέχω άλλο τα νεύρα μου έχουν σπάσει, τα συμπτώματα πάνε και έρχονται, σκέφτομαι ότι δεν θα περάσουν ποτέ πάνε 14 μήνες πλεον.Θύμαμαι την ερώτηση μου στην γυναικολόγο ''είναι δυνατόν να κολληθούν αυτά με προφυλακτικό και μόνο μια σεξουαλική πράξη, με απάθεια μου απάντησε φυσικά..3 εγκεφαλικά, ποσο γκαντέμω πια. Θα πάθω ψυχικό τραλαλά έχω κάνει και γιατροσόφια χαμομήλια κλπ σημερα πήρα ενα σιρόπι απο γκρειπ φρουτ που ελπίζω να βοηθήσει έχει αντιμετοπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; το ξεπέρασε;σκέφτομαι ότι ίσως ξανά ερωτευτώ κάποια στιγμή και θα προχωρήσουμε μετα απο καποιο διαστημα,(πλέον νομίζω έχω ξεπεράσει τον φόβο ως προς την επαφή) εγω δεν θα είμαι ποτέ καλά για να ζήσω όμορφα μια σχέση ; I'M CONFUSED !!
ΥΓ (Δεν πρόκειται ούτε για κονδυλώματα, ουτε κατι πιο σοβαρό, το παραθέτω για να μην σας μπερδέψω)