ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ -ΑΡΡΏΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΑ
Καλησπερα σας
Αυτο το καλοκαιρι εμελλε να ειναι ενα απο τα πιο τραγικα της μεχρι τωρα ζωης μου.
Ετοιμαζομουν να παντρευτω οταν ξαφνικα μπαινει η μητερα μου στο νοσοκομειο για μια επεμβαση ρουτινας. Εκει που ηταν να βγει σε 4 μερες, τελικα κολλησε ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις και πεθανε! Ετων 74 γεματη ζωη, υγιης και δραστηρια...
Ο πατερας μου καταρρεει και η ελαφρια απωλεια μνημης που ειχε εξελισσεται ραγδαια σε ανοια. Μεσα σε τρεις μηνες εκει που ανεβαικατεβαινε βουνα και λαγκαδια δραστηριος ο ιδιος, δεν με αναγνωριζει πια, δεν αναγνωριζει το σπιτι του, κατουραει στο διαδρομο προς την τουαλετα, ειναι συνεχως σε μια ανησυχια και ανασφαλεια οτι κατι θα του συμβει...ενω πολλες φορες με εχει χτυπησει σε καταστασεις επιθετικοτητας.
Δουλευω και μενω σε αλλη πολη. Ολο το καλοκαιρι ανεβαλα το γαμο και εκατσα τρεις μηνες μαζι του. Μονη μου... Οι συγγενεις αφαντοι. Αλλα επρεπε να γυρισω στη δουλεια μου και του βρηκα μια γυναικα. Μεχρι τωρα εχω αλλαξει 3 γιατι φευγανε. Η προτελευταια δεν τον ταιζε κιολας... βαση εξετασεων που του εκανα.
Απο το καλοκαιρι εχω εντονο στρες, αγχος, κλαιω συνεχεια και αισθανομαι οτι εχει τελειωσει η ζωη μου.... οτι αν πεθανω ισως λυτρωθω. Δεν μπορω να βρω λυση....
Πολλοι που δεν ξερουν τι εστι ανοια μου λενε " γιατι δεν τον παιρνεις σπιτι σου?". Στην κατασταση που ειναι.... θελει ενα ατομο 24 ωρες να απασχολειται μαζι του-
Αν τον παρω σπιτι....χρειαζεται να φτιαξω το σπιτι μου ετσι ωστε να μπορει να μεινει σε δικο του δωματιο, χωρις να κινδυνευει να το σκασει... να πεσει απο το μπαλκονι..κτλ, και να βρω και μια γυναικα για οσες ωρες λειπω στη δουλεια και οταν γυρναω στις 20.00 να ασχολουμε μαζι του μεχρι να κοιμηθει...
Το ξερω οτι ειναι ακρως εγωιστικο... αλλα αν τον παρω θα καταστραφει η ζωη μου η οτι εχει απομεινει απο αυτην... Σχεδια για γαμο η παιδια θα πρεπει να τα ξεχασω και να φροντιζω τον πατερα μου.
Πανω που βρηκα ενα ανθρωπο να φτιαξω τη ζωη μου και ειχαμε αρχισει προσπαθειες για παιδι (εξωσωματικες..).. μας "καταραστηκαν"......!
Θεωρω ηρωες αυτους που φροντιζουν ατομα με ανοια.
Εχω μια αδερφη η οποια ειχε/ εχει κακες σχεσεις με τον πατερα και απο το θανατο της μητερας μου ειναι αφαντη...
Πηγαινω καθε 15 μερες στο σπιτι του πατερα μου, εχω αρχισει να εχω προβληματα με τη δουλεια μου, ενω σωματικα και ψυχικα ειμαι ενα ρακος. Εχω χασει κιλα, εχω απωλεια μαλλιων και δεν μπορω να συγκεντρωθω στη δουλεια μου.
Πηγαινα το καλοκαιρι σε μια ψυχολογο και τωρα μετα απο 3 μηνες αρχισα σε μια αλλη εδω που δουλευω.
Πολλες φορες σκεφτομαι το θανατο η τη φυγη. Να φυγω να εξαφανιστω..απο ολους και ολα...
Ο συντροφος μου λεει να τον παω σε ενα καλο καθαρο γηροκομειο, οπου θα εχει παρεα και αλλα ατομα να μιλαει και θα τον προσεχουν, αφου σπιτι ειναι μονος με τη γηροκομο τωρα (Συγγενεις εξαφανισμενοι.....).....
Δεν ξερω τι κανω... Ειναι σαν να εχω βιωσει δυο θανατους ταυτοχρονα. Ενα της μητερας μου κανονικο και ενα του πατερα μου...τον πνευματικο....