ΓΑΔ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ
Καλησπερα σας προσφατα ανακαλυψα αυτο το φορυμ.θα ηθελα να πω και εγω το προβλημα μου.απο μικρος περιπου στα 16 αρχισα να εχω συμπτωματα γαδ αλλα το ελεγχα και ζουσα κανονικα σχεδον φυσιολογικα.τωρα ειμαι 27 και απο το 25 αρχισε η κατασταση να χειροτερευει με κρισεις πανικου και πολλα αλλα συμπτωματα.τωρα εχω φτασει σε σημειο που δεν αντεχω αλλο. εχω παει σε ψυχολογο σε ψυχιατρο εχω ακολουθησει 3 αγωγες και δεν μπορω να συνελθω ακομα.νοιωθω πολυ παραξενα.νοιωθω οτι τρελαθηκα το μυαλο μου δεν δουλευει σωστα.οι σκεψεις στο μυαλο μου ολα ειναι μπερδεμενα εχω χασει τον εαυτο μου, την προσωπικοτητα μου,εχω ξεχασει τον ευατο μου,εχω ξεχασει πως ειναι να νοιωθεις καλα,δεν εχω αισθηματα τιποτα σαν νεκρος νοιωθω οτι δεν ζω.εχω αρχισει και πιστευω οτι μου γυρισε το μυαλο και τρελαθηκα και δεν θα γινω ποτε ξανα οπως πριν.δεν βρισκω χαρα σε τιποτα νοιωθω αβολα οταν ειμαι με αλλους ακομα και με τους γονεις μου γιατι δεν εχω τι να πω δεν δουλευει το μυαλο μου δεν εχω διαυγεια σκεψης καθομαι στο σπιτι ολη μερα και πλειτω..θα ηθελα την βοηθειας σας ευχαριστω.ξεπερνιεται ρε παιδια αυτη η ασθενεια?το εχει ξεπερασει κανενας?