Παιδια μου αρεσει μια κοπελα απο την δουλεια μου αλλα το προβλημα ειναι οτι σε μια εβδομαδα τελειωνω απο την δουλεια τι προλαβαινεις σε μια εβομαδα?? (Η κοπελα ηρθε πριν 5 μερες στη δουλεια)
Printable View
Παιδια μου αρεσει μια κοπελα απο την δουλεια μου αλλα το προβλημα ειναι οτι σε μια εβδομαδα τελειωνω απο την δουλεια τι προλαβαινεις σε μια εβομαδα?? (Η κοπελα ηρθε πριν 5 μερες στη δουλεια)
Και σε ενα λεπτο πολλα μπορεις να κανεις, απλα να εχεις επιμονη και να μην δειλιασεις να της πεις πως σου αρεσει. Για αρχη βγαινετε για ενα καφε και απο εκει κρατατε επαφη και για μελλοντικες συναντησεις.
Έχεις αργήσει ήδη.Από την πρώτη ημέρα έπρεπε να κάνεις παιχνίδι.Κυνηγα το πριν να είναι αργά
να την προσεγγισεις ευγενικα και με ζεστο ειλικρινες ενδιαφερον απο αυριο κιολας...... :P
γιατι χαζες ειμαστε..??? :P δεν ξερουμε αν καποιος μας τη πεφτει ετσι γτ δεν εχει τι αλλο ν κανει ή αν μας φλερταρει γτ οντως του αρεσουμε ....
αναλογως βεβαια για τι πραγμα θελει ο θεματοθετης τη συγκεκριμενη κοπελα....του εχει καρφωθει στ μυαλο γτ του αρεσει η συγκεκριμενη ή απλα θελει να απαφτωσει....αναλογως το τι θελει..ας το διεκδικησει γτ οχι....
μαλιστα..
π.χ εαν εμεις οι δυο γνωριζομασταν....και σου εκανα προταση να βγουμε εξω....σου εκανα κομπλιμεντα ,ειμουνα φιλικος και περναγες πολυ ωραια....και μετα απο δυο μερες ξαναβγαιναμε ξαναειμουνα ετσι οπως ηθελες απο που θα το καταλαβαινες?
δεν Σ ΜιΛΑΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ μια σχεση 2 χρονια ε τοτε ναι θα το ξερεις...αλλα για αρχη γνωριμιας
Συμφωνώ.Σε μια εβδομάδα προλαβαίνεις τα πάντα.. μέχρι και να διαιωνίσεις το είδος :p
τωρα το παμε αλλου το θεμα και ξεφευγουμε απο το προβλημα του φιλου μας......κοιταξε αληθινο ενδιφερον δεν ειναι νμζ τα κοπλιμεντα και οτι σου αγγιζει το αυτι....και μπορεις να προσποιεισαι αληθινο ενδιαφερον ομως η γλωσσα του σωματος οπως επισης και μικρες, αυθορμητες κινησεις που φαινονται ασημαντες αλλα δν ειναι ...σου μαρτυρουν τι πραγματικα νιωθει ο αλλος ...και πρεπει να ειναι πολυ καλος ηθοποιος γ να το κρυψει
απλως κρατας μικρο καλαθι και βλεπεις πιστευω απο τις πραξεις του αλλου....και απο αυτες κρινεις περισσοτερο...
ωστοσο δεν ειμαι και απολυτη..ανθρωπος ειμαι μπορει και να μπερδευτω....:P
Αμα σου αρέσει πραγματικά κάποια,φαίνεται πιστεύω.Βέβαια καμμιά φορά μπορεί κάποια να κάνει λίγο την "χαζούλα" και να περιμένει λιγο μέχρι να δει τις προθέσεις του άλλου αλλά δε πιστεύω ότι δε φαίνεται..