Όλο αυτο το διαστημα που ειμαι ελευθερη εχω κατι φλερτ απο συνομηλικους αλλα και λιγο μεγαλυτερους μ ( εως και το πολυ 6 χρονια) απο φβ και τετοια ....που μπορει ν κατεληξαν σε ΕΝΑ και μονο ραντεβου ή σε τπτ παραπάνω απο φλερτ...(γενικως φαση λιγο ξενερα)...αυτο το απεδιδα σε λογους οπως πχ. οτι δεν μ αρεσε εμφανισιακα ο συγκεκριμενος, ή οτι είμαι πολυ εκλεκτικη κ δυσκολη στα γουστα μου..ομως εχω παρατηρησει οτι μολις τυχει να γνωρισω καποιον αντρα κατα πολυ μεγαλυτερο μου ( βαλτε 14-20 χρονια παραπανω) ηλικια περιπου απο μενα χΔ ) (πχ. ειτε αυτος ειναι καποιος που παραδιδει σεμιναρια που παρακολουθω ...ειτε πχ ειναι ο επιτηρητης στην αιθουσα π γραφω εξετασεις....) ΑΜΕΣΩΣ σχεδον...και πολυ ευκολα αρχιζω να κανω φαντασιωσεις ( οχι μονο ερωτικες..αλλα και οτι ειμαστε μαζι πχ καπου κ μιλαμε και φλερταρουμε) πραγμα που σημαινει οτι τλκ δεν κοιταζω κυριως την εμφανιση (οπως υπεθετα) αλλα αρχιζω ν σκεφτομαι μηπως αλλο πραγμα τλκ ειναι αυτο που παιζει ρολο στο να με ελκυει καποιος...και μπαινω σε προβληματισμους :(
βγαινω και κοιταω συνομιληκους μου και ξενερωνω...απο τις φατσες τους ( μου φαινονται νιανιαρα)απο τον τροπο που μιλανε...και απο τον τροπο που συμπεριφερονται κ που νομιζω κ γω οτι συμπεριφερονται (ανωριμα..??? ανωριμα????...ΑΝΩΡΙΜΑΑΑΑ..!!) ενω αντιθετως εχω κανει σκεψεις τυπου οτι ενας αντρας κατα πολυ μεγαλυτερος μ ειναι ελκυστικος..μ φαινεται πιο σοβαρος...με εμπνεει ..τεινω να νιωθω ασφαλεια,...σκεφτομαι οτι θα μπορουσα ν αφεθω πιο ευκολα σε συγκριση με τους συνομηλικους μου .....
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ....? το ξερω οτι τετοιες καταστασεις ειναι ανεφικτες ( πρωτον επδ δεν θ μπορουσα ν εκφρασω οποιοδηποτε ερωτικο ενδιαφερον μου σε τοσο μεγαλυτερο) (δευτερον επδ ολοκληροι αντρες μπορει ν εχουν κ αυτοι τη ζωη τους,....δεσμευσεις κ τετοια)..(τριτον επδ ΚΑΙ να μου συνεβαινε κτ τετοιο θα το θεωρουσα πρακτικα λιγο ριψοκινδυνο γτ οταν ο αλλος ειναι τουλαχιστον 15 χρονια μεγαλυτερος και εσυ η πιτσιρικα...ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ...??? )
Κ ομως...το σκεφτομαι..τι εχω παθει???
φταει που ειμαι τοσο καιρο μονη μ...?? χΔ
Τι εχετε να πειτε σχετικα μ αυτο το θεμα μ αυτη την ελξη ....θα ηθελα γνωμες απο ολους θελουν ν παντησουν..ισως κ απο οσους ειχαν εμπειριες με ατομα μεγαλυτερα....