Θα ηθελα να μαθω πως ξεκιναει σε τ ηληκια ? Γινεται απο γαδ και καταθλιψη να παω στν ψυχωση?...σημερα με ειπε ο γιατρος μου οτι εχω προδιαθεση για ψυχωση
Printable View
Θα ηθελα να μαθω πως ξεκιναει σε τ ηληκια ? Γινεται απο γαδ και καταθλιψη να παω στν ψυχωση?...σημερα με ειπε ο γιατρος μου οτι εχω προδιαθεση για ψυχωση
δεν νομιζω να υπαρχει γενικος κανονας...
συνηθως ξεκιναει σε νεαρη ηλικια
σε εμενα ξεκινησε στα 35 πιθανότατα μετα από ένα δυνατο χτυπημα στο κεφαλι
Το ξερω οτι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη απλως θα ηθελα να ακουσω εμπειριες.ευχαριστω
Μπορεις να μου πεις τ συμπτωματα ειχες αρχικα δλδ πως το καταλαβες οτι εχεις ψυχωση?
δεν το καταλαβαίνεις... απλα βιωνεις μια άλλη πραγματικοτητα που σου φαινετε απολυτως φυσιολογικη!
αν δεν βαριεσαι διαβασε το παρακατω
http://babis1976.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html
Ευχαριστω...
Καλημέρα χριστόφορε. Λοιπόν εγώ το έπαθα σε μικρή ηλικία, 7 χρονών τουλάχιστον τότε είχα πρόδρομα συμπτώματα, αλλά αυτό είναι σπάνιο, συνήθως το παθαίνουν οι άντρες 20-25 χρονών νομίζω και οι γυναίκες 25-30. Τι εννοούσε ακριβώς ο γιατρός σου ότι έχεις προδιάθεση; Ότι θα το πάθεις; :O Πάντως και αυτό να συμβαίνει νομίζω μπορείς να το προλάβεις. Όταν το πάθεις είναι όπως λέει και ο νούμακ, δεν καταλαβαίνεις τίποτα, νομίζεις ότι όλα τα εξωπραγματικά ότι είναι πραγματικά στα είπε όλα με 2 λέξεις. Μην ανησυχείς πάντως αντιμετωπίζεται και πόσο μάλλον αν το προλάβεις πριν καν συμβεί! Καλή τύχη!
Καλησπερα always sad.εκανα μια εξεταση dna για να μου βρει ποιο φαρμακο τεριαζει σ μενα και μ βρηκε και καποια γονιδια λαθος π αυτο σημαινει προδιαθεση..εγω προς το παρον εγω γαδ και καταθλιψη απο οτι με ειπε ο γιατρος..το τεστ εβγαλε προδιαθεση αλλα ο γιατρος με λεει δν νομιζει να βγαλω ψυχωση αμα ηταν με λεει θα ειχε βγει ηδη με τοσο αγχος π εχω κ επισης λεει αυτο βγαινει τ πολυ μεχρι 30 εγω ειμαι 28..και φενεται απο μικρος λεει αυτο..αλλα δεν ειναι κ σιγουρος μ λεει δεν ειμαι κ θεος λεει μπορει και να σου βγει πιο μετα αλλα δν νομιζω με λεει.αυτα
Συμφωνώ με όλα όσα σου είπε ο γιατρός επειδή το έχω ψάξει πολύ το θέμα με την αρρώστια αυτή τα ίδια σου λέω κι εγώ σε αυτό το θέμα και στο άλλο με την εξέταση dna που έγραψες, και σου είπα μάλιστα ότι δεν είναι αξιόπιστη γιατί μου φαίνεσαι απόλυτα λογικός και αν ήταν κάτι θα φαινόταν από πιο παλιά όπως σου είπε και ο γιατρός. ;-)
ακουσεις δεν ακουσεις εμπειριες αμα ειναι να σε βρει θα σε βρει...
Προσωπικα Χριστοφορε ξεκινησα στα 18 μου χρονια με εντονο αγχος και μου διεγνωσθει απο ψυχιατρο γενικευμενη αγχωδης διαταραχη μου εγραψε bespar τα πηρα για 1,5 μηνα αντι για 2 μηνες που μου ελεγε πρωι μεσημερι βράδυ και μετα δεν ξαναπηρα τιποτα και στα 20,5 μετα απο 2,5 χρονια δηλαδη εκανα ψυχωτικο επεισοδιο και τωρα εχω διαγνωση σχιζοφρενειας
Ti συμπτωματα ειχες οταν επαθες το ψυχωτικο επεισοδιο?
Δεν το καταλαβαινεις αν εχεις ψυχωση.η προδιαθεση δε σημαινει κατι.προδιαθεδη εχουμε για πολλες παθησεις ψυχικες ή μη.δε σημαινει οτι θα νοσησουμε κιολας.χαλαρωσε και ασε να ρθει οτι ειναι να ρθει.
Απο τν καταθλιψη μπορεις να παθεις τπτ οχι απο ψυχωση?επανερχεσε δλδ παλι στα κανονικα σου μετα απο καταθλιψη?