ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ
Καλησπέρα σας σε όλα τα μέλη!
Πρώτη φορά γράφω σε φόρουμ αλλά πρέπει κάπου να τα πώ να τα βγάλω απο μέσα μου γιατί δεν αντέχω άλλο να με τρώει η αμφιβολία..
Είμαι 40 χρόνων μπορώ να πώ αρκετά εμφανίσιμη. 5-6 κιλάκια επιπλέον αλλά το παλεύω να τα χάσω. Ειμαι παντρεμένη 12 χρόνια (2ος γάμος) απο τον πρώτο μου γάμο έχω δυό παιδιά (20 χρ και 17χρ).
Στο θέμα μας τώρα, τον άντρα μου τον γνώρισα μέσω κοινών γνωστών, εργαζόταν στο εξωτερικό για πολλά χρόνια σε διευθυντικη θέση και όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε τα άφησε όλα και ήρθε πίσω. (Δεν ήταν ποτέ ευχαριστημένος με την ζωη εκει). Οταν παντρευτηκαμε αυτός ήταν 36χρ.και γω 29χρ. Αλλα παιδιά δεν κάναμε και πρέπει να ομολογήσω ότι ανέθρεψε τα παιδιά μου σαν πραγματικός πατερας (ο πραγματικός ήταν πάντοτε απων).
Να μην τα πολυλογώ, ο άντρας μου ήταν και είναι πολύ εμφανισημος και πολύ κύριος (48 χρ. σημερα) Διευθυντικό στέλεχος ξανά εδώ και λίγα χρόνια και εγω εχω καλή εργασια δέν έχω παράπονο και δεν εχουμε μπορώ να πώ οικονομικά προβλήματα δόξα το Θεό.
Αυτό που μου τρώει τα σωθικά είναι οτι βλέπω να βαρέθηκε τη σχέση μας τα τελευταία 1-2 χρόνια. Ηταν άτομο που πέρασε απο πολλές σχέσεις και με πολύ ομορφες γυναίκες στο παρελθόν. Περιπέτειες, δεσμούς κτλ. Οπόταν μετα απο 12 χρόνια μαζί μου νομίζω οτι βαρέθηκε.. Η σχέση μας ήταν θυελλώδες είμασταν πλασμένοι ο ένας για τον αλλο αλλά τελευταία την βλέπω να πατωνει, σεξ κάνουμε μια φορά την βδομάδα (κάθε σαββατο συγκεκκριμένα) φοβάμε ότι μου τα φοράει, αν δεν το εκανε ακομα θα το κάνει συντομα. Με αγαπάει δεν μπορω να πώ ειναι περιποιητικός, εκφραστικός όταν είναι στο κατάλληλο mood, αν δεν είναι δεν μιλιεται.. Πολλές φορές προσπαθησα να τον προσεγγίσω να κάνουμε διάφορα να φυγουμε απο τα στερεοτυπα αλλά δεν είδα ενδιαφέρον και σταματησα και γω εκει..
Πάντα τον θάυμαζα, κάποτε ζηλεψα κιολας 5 χρόνια πριν όταν υποψιαζόμουν μια «φίλη» απο την δουλειά του και του εκανα μια σκηνή θυμαμαι έιχε γινει μεγάλος χαμός. Τελικά αποδείκτηκε μουφα και μέχρι σήμερα το θυμάτε και το φέρνει στην επιφάνεια όταν πέσει η κουβέντα κατα'κει. Σχεδόν ήταν να χωρίσουμε τότε, οπόταν εμαθα και υποψιες να έχω να τις κρατώ μόνο για μένα. Τον αγαπώ δεν θέλω να τον χάσω. Είναι ο άνθρωπος μου ταιριάζουμε σε όλα και συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο.
Εμένα ποτέ δεν έδειξε σημάδια ζηλοτυπίας και φιλους έχω και ταξίδια στο εξωτερικό κάνω συνηθως με άντρες συναδέλφους, ή με φίλες, μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη γιατι όντως δεν ειμαι ο τύπος που ξενοκοιτάει και το ξερει, το διαισθάνετε ή δεν τον ενδιαφέρει, δεν ξερω τι παιζει αλλα ποτε μα ποτε δεν με ζηλεψε ουτε αμφέβαλε για μένα. Εγω γιατι αμφιβάλω; γιατι με τρώνε τα αν και τα γιατι;
Τελευταία υποψιάζομαι οτι κάτι έχει με μια συνάδελφο του (αλλοδαπή). Λίγο ο τροπος που μιλά για αυτην, λίγο το ότι την έφερε στην εταιρεία του που ειναι διευθυντής να δουλευει εκει μαζι του, (γνωριζονταν απο άλλη εταιρεια, αυτη έφυγε για την χώρα της για ενα χρόνο και μετα αποφάσησε να επιστρέψει, ήρθε πίσω την έσπρωξε σε μια εταιρεία που έιχε τη δυνατότητα να το κάνει, και όταν ανοιξαν θεσεις στο γραφείο του της έδωσε θέση καθόλου εγκαταφρόνητη και τον ανάλογο μισθό..
Ποτέ δεν μας συστησε ποτέ δεν την είδα απο κοντά μονο απο φωτος στο φπβ την είδα.. δεν ξέρω τι παίζει μου έγινε έμμονη ιδέα..
Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πλέον, δεν έχω ενδείξεις. Και να έχω αποδειξεις μια μέρα στα χέρια μου και να μου πεί ξεκάθαρα ότι μου τα φόρεσε θα πληγωθεί πολύ η αξιοπρέπεια μου αλλα νομίζω ότι στο τέλος θα τον συνχωρέσω γιατι μου είναι αδιανόητο να φανταστώ την ζωη μου χωρίς αυτόν.
Ο μεγαλυτερος μου φόβος ειναι να έρθει μια μέρα και να μου πει δεν σε αγαπώ πλεον, ειμαι ερωτευμένος με αλλη και θέλω να χωρίσουμε. Μόνο η ιδέα αυτης της εκδοχής με παραλύει..
Πως μπορώ να τον κρατήσω? Πως να τον κατακτήσω ξανα?
Κάθε άποψη, συμβουλή ειναι φυσικα ευπρόσδεκτη και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.