Αγχος-συμπτωματα είναι παθολογικό;
Καλησπέρα σε όλους, Είμαι ένα άτομο το οποίο έχει φοβίες και αγχος από την παιδική ηλικία.Ειμαι 22 χρονών .Το 2008 έπαθα την πρώτη κρίση πανικού ύστερα από στρεσογοννα κατάσταση.Κατα καιρούς μέχρι και σήμερα με πιάνουν διάφορα ψυχοσωματικά και και κατά διαστήματα κρίσεις πανικου.Τον τελευταίο καιρό νοιωθω πόνους και μουδιάσματα τα χέρια(αγκώνες και δάκτυλα) τα πόδια(άκρα και γόνατα) ,την μέση και μερικές φορές με πιάνουν ημικρανιες.Ο πόνος είναι ήπιας προς μέτριας έντασης και δεν το χω συνέχεια...Επίσης ξυπναγα και το τα 2 δακτυλα του χεριού μου (δεικτης,μικρό δάκτυλο) τα ενοιωθα μουδιασμενα.Επισης μερικές φορές νοιωθω να κάνουν συσπάσεις οι μύες μόνοι τους σαν πεταγμα...Έχω πάει κατά σειρά σε νευρολόγο (ο οποίος δεν θεωρείσαι απαραίτητο να κάνω αξονική θεωρώντας συμπτώματα άγχους) Πήγα σε ορθοπεδικό έκανα αξονική αυχένα και μέση οι οποίες ήταν καθαρες.Πηγα σε ενδοκρινολόγο μου γράψε εξετάσεις αίματος και υπέρηχο θυροειδους και άνω κοιλίας.Στης αίματος βρέθηκε μόνο ότι έχω ελλειψη βιταμινηςD και στον υπέρηχο φάνηκε μία ήπια θυροειδιτιδα.Η γιατρός μου γράψε να πάρω βιταμίνη D και σελήνιο.Παρακολουθω ψυχολόγο τον τελευταίο καιρό και πραγματικά ακόμα νοιωθω αμφιβολίες αν τα συμπτώματα είναι λόγω αγχους...Αξιζει να πάω σε κάποιο άλλο γιατρό αλλης ειδικοτητας ;Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας για το θέμα μου αλλά και αν κάποιος έχει ζήσει παρόμοια κατάσταση τι έκανε στην προκειμένη περίπτωση .