Γεια σας! Καινούρια λοιπόν. Σας έχω ανακαλύψει εδώ και λίγο καιρό κι αποφάσισα να γίνω πιο ενεργή και να σας πω και εγώ με λίγα λόγια την ιστορία μου. Προφανώς και βρίσκομαι σε κατάθλιψη αυτή τη στιγμή :p Σε μανία ή νόρμα δε θα ήθελα να μιλήσω γι αυτό.
Είμαι πλέον 25 και διαγνώσθηκα με διπολική στα 19 αν κι το πρόβλημα είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα πιστεύω. Αυτά τα χρόνια είχα κάθε χρόνο καταθλίψεις μερικές απ αυτές αρκετά βαριές άλλες ήρθαν κι έφυγαν γρήγορα. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι διανύω τη πιο βαριά. Αν και είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να δεχτώ να με βοηθήσουν γιατί όλα αυτά τα χρόνια το πάλευα μόνη. Ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή απ το Σεπτέμβρη. Είμαστε ακόμα στο ψάξιμο ως προς το τι μου κάνει. Αυτό που θέλω να σας πω πέρα απ το αναμενόμενο ότι δεν αντέχω άλλο να ζω έτσι που ισχύει κιόλας είναι ότι ακόμα παλεύω να το αποδεχτώ. Σκέφτομαι συνέχεια ότι με αυτή την ιστορία δικαιολογώ τον κακό μου εαυτό. Ότι δεν έχω τίποτα κι απλώς είμαι δειλή και κακομαθημένη. Για σας ήταν εύκολη η αποδοχή της κατάστασης; Εγώ ίσως έχω επηρεαστεί και λίγο απ τα λόγια της πρώτης γιατρού που συνάντησα η οποία είχε πει κάτι παρόμοιο και συμφώνησα γιατί τότε ήμουν πολύ αρνητική και κατηγορηματική στο ότι δεν έχω τίποτα.