22ος χρονος χωρις βαλεντινα :). τελος
Οι δυσκολίες της ζωής ποτε δε με ενόχλησαν τοσο. Το να χάνεις μια δουλειά. Το να χάνεις κάποιο δικό σου πρόσωπο ειναι τραγικό... αλλά θα μπορούσα να τα αντιμετωπίσω ολα αυτά ευκολότερα αν ήμουν ωραίος. Για μένα αυτο είναι η μεγαλύτερη ελευθερία. Το να ΞΕΡΩ... πραγματικά να ΞΕΡΩ οτι είμαι ωραίος θα ηταν τοσο απελευθερωτικό. Το να ξέρω οτι αν ανοίξω την κάμερα και κοιτάξω τον εαυτό μου θα έχω φωτογένεια και αυτό θα ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Αυτή η γαλήνη στο μυαλό. Δε θα με ένοιαζε να δείχνω κουρασμένος. Ή τα μαλλιά μου να ήταν χάλια. Αν το πρόσωπό μου φώναζε ΩΡΑΙΟΣ δεν θα είχε τίποτα άλλο σημασία, θα ένιωθα ευφορία. Θα ταξίδευα τον κοσμο, θα φλέρταρα σαν τρελός. Θα χαμογελούσα και θα γέλαγα και θα εξαπολούσα ολη μου τη δημιουργικότητα. Θα ήμουν αυθόρμητος και θα γινόμουν το ελέυθερο πνεύμα/τυχοδιώκτης που παντα φανταζόμουν. Είτε θα είχα κοπέλα είτε οχι δεν θα είχε σημασια. Θα ΗΞΕΡΑ οτι είμαι ωραίος και θα μπορούσα να βρω κάποια όποτε το θελήσω. Αν έχανα μια δουλειά ή μου τύχαινε κάποια τραγωδία, θα πονούσε αλλά θα αντισταθμιζόταν με το να ξέρω οτι είμαι ωραίος. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ πιο δυνατό απο το να ξέρεις οτι έχεις πέραση στις γυναίκες. Σέξ, έρωτας, ρομαντισμός. Όταν είσαι ωραίος, δεν είσαι ποτέ πραγματικά μόνος... και το ΞΕΡΕΙΣ. Και ακόμα και αν προσωρινά ήσουν, θα κοίταξες στον καθρεύτη και θα ΗΞΕΡΕΣ οτι μπορείς να προσελκύσεις κάποια όποτε το θελήσεις.